globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

A Blaszfémia Kommandó Akciócsoport titkos jelentése rovat

2012.01.25. 06:40 Rosszindulatú Vászka

Star Wars témájában

124 komment

Címkék: beteg sw globalicum blaszfémia

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr83751967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 05:52:44

@Rosszindulatú Vászka: A fifti-fifti című filmre apellálok. Lehet, hogy nem egy nagy vaszizdasz, de a végefele nekem könny szökött a szemembe. Persze popkornos csőrözés is volt pepsikokakólával, meg tapi, de a lényegen nem változtat. Érzékeny húrokat pengetett és én nem értek a filmekhez.
Jó volt, na. Könnyen gondolom most, hogy vagányság a halállal farkasszemet nézni és az arcába kacagni, de baszki, érted. Ehhez erősnek kell lenni.

Mityu_azigazi 2012.01.26. 07:41:11

@Rosszindulatú Vászka: @Dr.batgirl: @Zsit (nyau és rémizé): Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm.

(Kenobi meg nyilván baszott felhomályosítani az öreget, hogy dupla gyereke van.)

Rosszindulatú Vászka 2012.01.26. 07:42:58

@ripők: vagy ostobának, vagy elszántnak, vagy nagyon szerelmesnek, vagy mittomén. Sztem a legtöbb ember nem gondojja végig a dolgokat, azér van ennyi hős.

Monnyuk, ha titifiksz lenne a Pokol, Valhalla, Menny, a hurik, az inkarnáció meg a többi, akkor lehet, hogy még több volna, de akkor meg nem érne pont.

Igazából én már a katonákat senem értem, bár én gyáva szar vagyok.

Sírni meg nem szoktam filmen, csak, ha nagyon megkapó télleg a dolog. Mint pl. a Sztársip Trúpersbe mikor monnya a harba a talpas bakáknak a parancsnok, hogy "mi van katona, örökké akar élni?" meg amikor a RED-be a májrákos néger kimegy a ház elé, hogy lelövesse magát, hogy a többiek dobizhassanak, na az is megkapó volt. Meg amikor Brancaleone qrja azt a csajt, akinek a férje abba az ágyba halott meg pestisbe, na az igazi elszáncság.

Rosszindulatú Vászka 2012.01.26. 07:43:46

@spájdernecc: bocsesz, aszittem már jogtiszta a pálgium, meg külömbe is tényforrás törzsanyag.

Dr. Körömlakk ® 2012.01.26. 07:49:01

@Rosszindulatú Vászka:

ojat is emlíccs lécci amit én is ismerhetek. hogy min bőktél.

ojat is emlíccs lécci amit én is ismerhetek. hogy min bőktél.

Rosszindulatú Vászka 2012.01.26. 07:51:24

@Dr. Körömlakk ®: a kis hableány, de akkor még kisgyermek voltam. Az ér pont?

Mosmtá felnőtt férfi parasztembör vagyok, csak akkor sírok, ha nagyon megütöm magam, vagy ha veszít a kedvenc csapatom.

Rosszindulatú Vászka 2012.01.26. 07:53:36

@Dr. Körömlakk ®: ja meg amikor Ari lelőtte Kate ügynököt, akkor is nagyon szomi voltam.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 07:59:31

@Rosszindulatú Vászka: Én a "Holt költők társasága"-n is sírtam. Nem akkor, amikor Wilzon doktor megöngyilkolta magát, hanem amikor egymás után felpattantak a srácok és kiálltak a félszegen bazsalygó tanáruk mellett.

Nem érintettként nagy bátorság kell viccet csinálni a halálból. A rák egy rohadt gonosz betegség és, ha rólam lenne szó, akkor én viccelhetnék. Királyrák és rákhalászat lenne minden második szavam. Pont azért volt megkapó a film, mert láttam, hogy kemó közben hüjültek egymással az érintettek, a barát kerülte a témát, a srác meg nem csinált drámát a dologból. De a végjátékban, amikor műteni vitték, akkor éreztem a páni félelmet, az elnyomott érzelmek előtolulását. Élni jó. És a rák azért is geci, mert reményed még van, pár százalék, hogy megúszod, és inkább orvosi várókban töltöd az utolsó napokat ahelyett, hogy tandemugrást vállalnál egy meztelen Bódy szilvivel. Na, ezért szar.

Dr. Körömlakk ® 2012.01.26. 08:01:04

@Rosszindulatú Vászka:

arielet nem láttam, és a többi ijen nyálas fost sem, én Dumbo az elefánon, és a kinkongon ríttam.

a szívhíggyaji végén, az ótós jelenetnél mindég ríjok. az nagyon izé.

a her végén is.

az időutazó feleségének a végén ketten ríttunk.

ennyi jut eszembe mostan.

Rosszindulatú Vászka 2012.01.26. 08:15:40

@ripők: dehogyis, van tovább is. Mikor a rák már tutifix, na akkor jönnek a bio meg ezotérikus meg hasonló vergődések. Na az gáz. Amúgy meg ez a remény dolog genetikus lehet, a faj túlélésének záloga.

Meg azért a generál bosszúsztorikba is kódolva van az öngyilkosság.

Az eksztrémsport meg haldoklónál nem ér pont, mer nincs tétje.

Filmügybe azér megy a vetítés rendesen. Hősiesség, meg ijenek, vélhetően kicsit túl van dimenzionálva a dolog.

@Dr. Körömlakk ®: aha. És mi az a többi ijen nyálas fos, amit firtattam?

Rosszindulatú Vászka 2012.01.26. 08:19:54

@Dr. Körömlakk ®: monnyuk a legtöbb klasszik mese tök aberráltos, Andersen meg a Grimmék meg a többi, de legfőképpen Oscar Wilde. Úgy vélem a tipikus későromantikus német ízlésvilág tükrei ezek, hogxóy nekik az érzelmileg alulcizellált népeknek csak az a szép meg érzelmes, ami beteges halállal végződik.

Monnyuk ebbe a japók meg kínaiak is erős játékosok, van egy riport a Repülő tőrök klánja két DVD-s kiadáson, amikor a rendező azon mereng, hogy a szerelmi történet hőfoka semmivel se kevesebb, sőt, ha az csak pár percig tart. Na abba afilmbe is mindenki jól meghal a végén és még csak nem is qrtak csak belül voltak szerelmesek. Beszarás. Monnyuk van benne valami és qrva nagy film az sztem.

Dr. Körömlakk ® 2012.01.26. 08:45:28

@Rosszindulatú Vászka: Te semmiccse gyönyörű szőke Hencegem, csak úgy montam általánosságba, hogy az ijen felkapott egyenmeséket nem néztem meg. szombat meg vasárnap délelőtt én rendre a csehszlovák mesefilmeket vértam, amékbe vót rendes aranyhajú kirájlány, meg buggyosgatyás kirájfi, és gonosz boszorkán. de föltétel vót a keleti fíling. télleg jobban teccett mint a nyugati izék. a holle anyó talán enndékás vót? nemtom. az is jó mesefilm vót.

Rosszindulatú Vászka 2012.01.26. 08:51:28

@Dr. Körömlakk ®: monnyuk mesefilmbe a legtutibb a Szegény Dzsoni és Árnika, azt most is megnézem, ha kifogom. Meg a Bruckner Szigfrideseket is.

És most is vannak jók példul az Aranyhaj és nagy gubanc tejjesen patent cucc, az nekem is bejövős, csak ne énekelnének benne. Meg a Hupikék törpikéket is szeretem. Meg a Spongya Bobt.

A klasszik mesékről meg fenntebb kifejtettem a véleményemet.

Dr. Körömlakk ® 2012.01.26. 08:53:27

@Rosszindulatú Vászka: éccsak régi mesékről beszéltem.
mostan sok van mi jó.
a spongyabobt én is szercsizem.
de ismered a kedvencejimet.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 09:07:43

@Rosszindulatú Vászka: Ember a Holdon, hogy mást ne mondjak. A gumiarcú méltatlanul alulértékelt filmjeinek egyike. Jó.
A rák sosem tutifiksz. Érdekes tanulmány, de nem tudom, mit tennék. Szívem szerint felégetném a hidakat, mindenkit elküldenék a picsába. A fájó az, hogy most is ezt kéne tennem, de kompromisszumokra vagyok kényszerítve. Nem a blogoszférára célzok, mert itt persze lehetnék modortalan, ha akarnék, hanem a való életre. Tudjuk, hogy meghalunk, de a rák tudata iszonyatosan közel hozza ezt a dátumot. Most kigondoltam egy bölcsességet. "Mutasd hogy' haldokolsz, megmondom milyen ember vagy."

Rosszindulatú Vászka 2012.01.26. 09:17:26

@ripők: nos az a holdas film nem attól a ripacstól volt jó film. Monnyuk a Trúman só se volt rossz.

A halálfélelem ellen meg a vallás a legjobb drog. Nincs kérdés, kéccség, csak az az ára, hogy egész életedbe görcsökkel élsz.

Esetleg egy jó kis lobotómia megold minden ijen gondot, hogy szorongás meg túlkombinálni a dolgokat. Van benne fantázia.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 09:25:59

@Rosszindulatú Vászka: Tudni vagy nem tudni. A lobotómia leegyszerűsíti a dolgokat, az fiksz. Kéccség így sincs, kukaceledelek vagyunk hosszú távon. A szorongóan, görcsösen élethez ragaszkodás pedig pont hogy megmérgezi az utolsó napokat, heteket. Orvosi várókban és konzíliumokon felfelé pislogva önmarcangolni a legnagyobb pazarlás. Minek ragaszkodni a klórszaghoz és a pelenkából felhőző kulaszaghoz. Fejben kell meghalni először, a test csak a szabályokat követi.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.26. 09:57:31

@ripők: mostanában jár az eszembe, hoyg melyik a jobb, ha úgy készülsz fel a halálra, hogy jön utána még valami, vagy csak nihil, megszünsz.
ha magamból indulok ki, nem a haláltól fogok félni, hanem, hogy megszűnök teljesen, tehát a nihil. tudom, egoista vagyok, de szeretem használni az érzékszerveimet, köztük az agyamat is. De mi van ha halál után nincs semmi. Na,jó azt úgy sem érzékeled.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 10:12:22

@Dr.batgirl: A gyász - közhely - egoizmus. Mást eltemetni, rögöt dobni rá, szóval ez fájdalmasabb. Mit mondana, hogyan vélekedne, ha látna... Persze ez feltételez egy elképzelt "túlvilágot", a zöldülő, édeskésen párolgó, csontokra szikkadó tetem már nem ő. A koponyaüregben összetöttyedő zselé már nem generál gondolatokat, komposzt.
Nekem azért félelmetes a halál, mert attól tartok, elszalasztottam egy csomó mindent. Volt egy sanszom, amivel nem éltem. Nem láttam a sarki fényt, nem lehetek büszke az unokáimra, csörgött a vekker és én dolgozni mentem a ragyogó napsütésben ahelyett, hogy felnyalábolnám a nőt, akit szeretek és elvinném Bora-borára sült tintahalat rágcsálni a fehér homokon. Leszarom, hogy asztrál-lényként nyomon követhetem-e az eseményeket egy felhőről láblógázva vagy csillagpor leszek. Én akarok lenni. Ugyanazokkal a környezetemben, mint most. Interaktívan. De ilyen nincs. Vagy valamit nem vettem észre.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.26. 10:30:29

@ripők: igen, nekem is vannak félelmeim, hogy most nem fogom többé hallani a tengerzúgását, hogy nem sétáltam az óceán partján mezítláb, nem láttam perút, nem voltam Balin, Bora-borán, erdélyben, spanyolországban, izlandon, nem lovagoltam még, nem repültem vadászgéppel..stb..stb..
De, ezeknek főleg anyagi okai vannak nem? Megpróbálok kétévente tengerhez menni, nem azért mert nagyzolok, hanem azért mert annyira imádom.
De csak a közelbe jutottam el . Olasz, horváth, görög.
Szeretnék egyszer egy hosszú utat megtenni hajón. Csak állni a fedélzet korlátjánál és nézni a hullámokat....óóóóóóóóóóó..
na, és még sok mindent.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.01.26. 10:40:45

@ripők:
a dörti dencing jobb példa

ott a főhős legalább jól meghalt rákba

nem mintha tudnám miről van szó

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.01.26. 10:55:48

@Dr.batgirl:
mér?
a svájci patrik nem halt meg rákba?

szerintem meg halt

nem is olyan rég
ha jól emlékszem még
(jáccottam egy gitáron)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 11:15:36

@Dr.batgirl: Sokféleképp lehet élni. Én tudom, hogyan kell, mégis mást csinálok. Szóval csak teoretice vagyok ilyen okos.
A leginkább túlértékelt dolog a jövő. Nem viszem Reunion szigetére a nőmet, mert lehet, hogy holnap elromlik a mosógép és akkor mi lesz. Nem hívom fel apámat, hogy elmondjam, mennyire szeretem, de lehet, hogy holnap meghal. Ósdi közhelyek. Carpe diem. Lófasz. Persze helyezkedik mindenki. Taktika. De dögrováson majd én is megbánom. Egyelőre még spórolok is.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.01.26. 11:26:42

@ripők:
Márpedig akkor nem tudod, hogyan kell.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.01.26. 11:31:17

@ripők:
Nincs mentség. Ez olyan biztos, mint az adózás!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 11:37:25

@LadyCarambole: Halál és az adó. Egyszerűbb lett mindkettő. Egyelőre adózom inkább.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.26. 11:59:50

@dieth ethikusch throll: de, de jól tudod, csak nem a filmbe, de hát mindegy is, ma mindenki félrebeszél, vagy én hallok félre.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.26. 12:04:22

@ripők: túlértékelt jővő. aláírom.addig amíg küzdeni kell valamiért, addig látható a jövő és a cél, hogyan és mikor. De abban a percben, amikor elértél egy kort vagy egy állapotot, akkor már rohadtul nincs értéke a jövőnek. mának élsz, és olyan üres lesz minden.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 12:20:41

@Dr.batgirl: Megragadom az alkalmat és közlöm, nincs igazad. A közeljövő olyan, mint a ma. Majdnem biztos.Szinte látom magam, ahogy holnap felviszem a Barátomat Ferihegyre. Liszt Ferenc Repülőtér, csak a pontosság végett.
A jövő meg kurvára dinamikus. Nem is gondolok rá, mert tök mindegy. Vannak ugye vágyak. Ezeknek alárendelünk pillanatnyi érzeteket, mert egyszer majd kurvajó lesz. És az időközben elszalasztott csacskaságokat foglyuk malyd fálylalni a halálos ágyon. Ez a rémisztő. Sok fasz lett milliárdos - értsd dollárban - és sok okos meg hétköznapi. Értsd Forintban. Állícsátok meg a földet.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.26. 12:29:46

@ripők: én is kiakarok szállni:))))
Megitélésem szerint a holnap (pl.Péntek) nem számít közeljövőnek. Közeljövő alatt pl..ezt az évet számolom. a holnap meg holnap. Volt egy nagyon nehéz időszakom, (nyugi, nem írom le) amikor mindennap úgy ébredtem, hoyg ez egy nap, és nem szabad gondolnom , arra hogy lesz holnap. És este úgy feküdtem le, hogy vége a napnak, és nem szabad gondolnom a holnapra. Nem hiszem, hoyg aki idézi hogy " carpe diem," pont erre gondolt volna. ha akkor a másnapra gondolok, akkor felkötöttem volna magamat. És ezt hónapokig így tettem. És nem jött a magasztos érzés, hoyg élj a mának. És vágyak sem voltak, minden érzést kiírtottam magamból, ami egy kicsit is félre vitt volna, attól, hogy túl éljem a napot. na.
azért jó hoyg vége lett annak az időszaknak.
:)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 12:50:37

@Dr.batgirl: Ismerem. Ismerem. Majd linkeli csetamást, aki akarja.

Nem szeretnék és nem is tudok a mindentudó képében tetszelegni. Nekem is összedőlt az életem, a felépített kis váram. Napokig nem mosdottam és nem ettem. Szóval nekem sokkal szarabb volt, mint neked. Hidd el, nekem jobban fályt. Mindent szürkének láttam, a pirosat, a zöldet, a kéket. Persze ez is blaszfémia, mindenkinek a salyát fájdalma a legnagyobb. Kivéve persze jelen esetet. Mert itt tényleg összedőlt a kincstár, míg a tied csak kis intermezzo.
Sírva születünk, de mosolyogva kell meghalnunk, ha trendyk akarunk lenni.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.26. 12:57:46

@ripők:Neked lyobban fályt?????:)))))))
Maradtál te négy pici gyerekkel egyedül, munkanélkül, pénz nélkül, jővőnélkül? hagyott el a párod, szülésután, mindent eldobva??
Na ha igen, akkor gyere testvér, neked is úgy fájt mint nekem:))

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 13:13:54

@Dr.batgirl: Ne lovagoljunk szavakon, mert ez sehová sem vezet. Ha elismerem, hogy Neked szarabb, akkor nyertél?! Nem.
A szarkazmust nem felismerni meg szinte okafogyottá teszi a lent olvasható magyarázkodásomat. Aranyos, ezért szerethető. A jó csöcsök meg színtiszta bónusz.
Naszóval. Kurvára mindegy, hogy tragédiának vagy egy filmnek látod is a történteket. Rohadt sok nézőpont van ám. Négy pici gyermekkel, munka nélkül, magadra hagyatva megálltál a lábadon. Ember vagy. Néha elkeseredsz, történnek rossz dolgok, ezért a világot sötéten látod.
De vagy, aki vagy. És ez jó.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.26. 13:23:07

@ripők: bocs, de hirtelen nem ismertem fel az ironiát. ha ebbe a témába merülök, elvesztem a kontrolt:))))
Mindenkinek meg van a saját keresztje.
(tudom, nyálas ...:P))

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 13:32:14

@Dr.batgirl: Valóban. Egyre nyilvánvalóbb, hogy buzi vagy.

Rosszindulatú Vászka 2012.01.26. 13:36:01

@ripők: haló! Itt nem menő a kigondoltamos dialektika baszki!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.01.26. 13:37:14

de.
menő.
ettől leszünk tudósblog!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.26. 13:39:04

most tényleg lebuzizott ez a buzi?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 13:39:59

@dieth ethikusch throll: Lyópénzé tanácsokat is adok. Bár ez a törleszkedő mentalitás taszít kicsinyég.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 13:41:02

@Dr.batgirl: Eszt most ugye nem tőlem kérdezed, merakkor anyád.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.26. 13:42:43

már nincs anyám..és hirtelen bebuzultam. a leszbi nem jó? mert hogy nincs farkam, és a leszbi jobban hangzik

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.01.26. 13:44:07

@Dr.batgirl:
ez le

@ripők:
taszít a lófaszt
órák óta itt vered a ripőt
ööö
répát
próbájj lazítani, hamarabb sül el a prosztata

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.01.26. 13:47:17

az a baj hogy a ripők nagyon hasonlit a szörcsire

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.26. 13:48:18

@dieth ethikusch throll: ez nekem is feltünt, csak gondoltam ti nem veszitek észre, én meg mit okoskodjam

Dr. Körömlakk ® 2012.01.26. 13:49:49

jézusúristen.

legalább posztot lehetne egyesíteni. akár.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 13:52:50

@Rosszindulatú Vászka: Találat nálam.
Ekszküzálom magamat. Nem bántásiból montam. Bírom a csajt.

Dr. Körömlakk ® 2012.01.26. 13:57:03

persze a HÁROM szó kimaradt.
na mindegymán.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 14:05:41

@Rosszindulatú Vászka: Na, ha ezt szó nélkül hagynám, akkor eldobnám nevem s megtagadnám szellemi atylyaimat.
Vászka buzi.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 14:14:33

@dieth ethikusch throll: Én sem veled. Vedd tudomásul. És a pityergés sem hat rám, csak hogy tudd és ne fecséreld ilyesmire az időd.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.01.26. 14:18:02

@ripők:
ez a mi házunk, úgy pityergünk ahogy akarunk

úgy fecsérelünk ahogy akarunk

nálunk a tudományos munka mellett még erre is marad energia

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 14:22:12

@dieth ethikusch throll: A legmesszebbmenőkig elhatárolódom és kikérem magamnak. Hovatovább megjegyzem, hogy eszt nem gondoltam volna. Mindamellett ágálok. Ámbátor felhatalmazásom birtokában hüledezek. És ez még nem minden.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.01.26. 14:40:49

@ripők:
a reakciód egyáltalán nem lep meg

a régi jól bevált globalicumos harcmodort alkalmaztam, észre se vetted!

eddig még mindenki meghátrált mert a móccer védhetetlen mint a löver vágás
(ne javcsd ki növerre mert akkor itten elszabadul a pokol!)

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.01.26. 14:42:31

ja, meg egyépként sem vagy valami nagy ellenfél, a halálos móccert sem miattad használtam, csak hogy ezzésben maraggyak

azért szólok, nehogy túlértékeld magad...

spájdernecc 2012.01.26. 14:44:28

baszarok mama
mimózakommadó

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.26. 14:50:05

@dieth ethikusch throll: igen ő kezdte, lebuzizott, de a hőslovagok megvédtek, és felajánlottak neki egy sárgát

jonnglenn 2012.01.26. 15:15:39

erőgésség népek

jó hüje kép a fenti

spájdernecc 2012.01.26. 15:23:08

@ripők:
nem
@jonnglenn:
inkább érdekes
jószerencsét

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 15:31:01

@spájdernecc: Honnantuttad. Megdöglött a kanári, mi?!
Már van egy sárga lapom, két sárga lap egy boszi, öt boszi egy sárkány, tíz sárkány egy mérgesgomba, öt mérgesgomba egy betétlap, három betétlap egy osztályfőnöki, de akár ki is rúghatnak. Szóval meghúzom magam. Nem úúgy. Tök idegesítő dolog a paranoia. Nemdebár?!

spájdernecc 2012.01.26. 15:41:45

@ripők:
ha valaki nem paranoiás az gyanús
ebben a zaklatott világban fel kell venni a ritmust
valamint recece

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 15:46:32

@spájdernecc:
Ezt jómagam is ki merném jelenteni. Mármint a rececét.
Egyébként meg ez a komment kurta. Hagyjuk ezt meg a hanyatló Nyugat ópiumának.

spájdernecc 2012.01.26. 15:59:21

@ripők:
én inkább velősnek mondanám, de hát az elfogultság + öntömjén távol áll tőlem
de elérem, ha akarom
szóval nem képesség, hanem hajlambéli akadálya van a szófosásnak, leszámítva az időközönként azért felbukkanó közlési kényszert.
meggyőződésem szerint barokkos körmondatok nélkül is lehet kommunikálni / ezért a szóért, meg az indokolatlan használatért belezőkarmoló jár alapfokon /, ha az ember gyereke tudja mit akar mondani, főleg, ha ismeri a befogadó közeg nyelvi határait, mert nem mindegy, hogy a mondandódat egyáltalán érti e a célközönség.
pl, ha azt mondom, hogy a haverom a csekmetben zapulja a csádét, azt itt kb Odi érti meg,

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 16:13:09

@spájdernecc: Voltaképp önnönmagam cáfolnám meg, ha elhatárolódnék, ezért nem teszem. Az utolsó, kirekesztő mondolatodra meg szót sem vesztegetek, hisz mi végre. A lényeg - és ezt mindenki jegyezze meg jól - nincs zsebemben a bölcsek köve, szóval nekem nyóc. Ezen persze el lehet nyelvénckedni, megugye a gondolati-tartalmat is firtatni, de hasztalan balgaság volna. Merugye mi is egy komment.. Valakinek a valakije olthatatlan vágyat érez, hogy megossza magvas gondolatait. Én az ijesmit nem támogatom, hovatovább elítélem. Az vesse reám az első követ, akit minden követ megmozgatott. Naugye.

spájdernecc 2012.01.26. 16:24:37

@ripők:
kirekesztés? ugyanmár
le kell számolni az uniformalizmussal, az esélyegyenlőséggel, meg a hasonló jól hangzó, bár tartalmat legfeljebb nyomokban tartalmazó közhelyekről.
minden ember egyedi és megismételhetetlen
ez azonban nem azt jelenti, hogy több vagy kevesebb a másiknál
de esélyegyenlőségről azért ne beszéljünk egy pongrácz utcában nevelkedett pestiember meg egy mittudomén szentenderi művészcsemete között, mert értelmetlen
ha a természetes eltéréseket szóba hozom kirekesztő vagyok?
kétlem

spájdernecc 2012.01.26. 16:25:20

és egyszer megtanulok egyeztetni is

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 16:40:23

@spájdernecc: Pont rá akartam mutatni - vádlón és dulván - a pongyola fogalmazásra, de akkor nem teszem. Hisz az elfogulatlan szemlélő kivagyiságnak is gondolhatná jobbító szándékú szavaimat. Merugye miről is van szó. Nagyrabecsült kommentelőtársam - ha szabad efféle leegyszerűsítéssel élnem - abbéli aggályát fejezte ki, hogy - úgymond - összemosom, egy kalap alá veszem az embereket, mint olyant. Nos, vajmi kevéssé talált rajtam fogódzót, mi sem áll távolabb tőlem, mint az efféle egybemosás, egy kalap alá vevés. Egy véka alatt le is szögezném, hogy kalapot szerintem csak a nők hordanak meg azok a férfiak, akik nem tudnak vezetni.
Visszakanyarodván a kiindulóponthoz, eggyeztetni tudni kell. Teljes mértékben elhitelteleníti a hozzászólót, ha az egyeztetési szabályokat bárdolatlanul negligálja. Hát így.

spájdernecc 2012.01.26. 16:47:02

@ripők:
na például ezért szerencsésebbek a rövid mondatok
elférnek egy sorban
a kalapos kitétel személyemben sért, de ezt nem tudhattad.
de valóban, az egyeztetés elmulasztása megbocsáthatatlan
föl is küldtem a padlásra kukoricáért, és felszabadíttatok egy félreeső sarkot
alkalomadtán

odium 2012.01.26. 16:51:20

@spájdernecc:
egy csundival
teszemazt
(de nem akarom kizökkenteni Magukat, csak folyvást, csak folyvást!)

odium 2012.01.26. 16:58:58

vagy nem kapott girosztálat

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 16:59:06

@dieth ethikusch throll: Ez még rendben van, de kalapos is?! Sikítófrászt kapok, ha még kínai is.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.26. 16:59:42

én se szólok bele, igy kanyargatni úgy sem tudnám a semmit

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.01.26. 17:09:24

@ripők:
télleg van kalapja!
ráadásul grünvald bácsis nyúlszőr

de nem kínai, viszont huncutul hunyorgós

ojan kunos a tekintete na de lehet hogy azér mer öreg már

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 17:14:02

@Dr.batgirl: Jól beszélsz. Erre mondják a műveltek, hogy nó komment. Persze lehetne tupírozni a semmit, stuccolni és beszárítani valamej mutatós fazonra, de minek. A semmi funkciólya kizárólag abban mutatkozik meg, hogy segít elkülönböztetni a valamit a valami hiányától. Ez nem kevés, lássuk be. A kevesebb néha több, a legkevesebb meg a semmi. Ergó a semmi néha minden.
Most leülök.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.01.26. 17:16:07

@ripők:
pedig egész jól gerebjézed a fingot

elmehetnél álamtitkárnak vagy valami egyéb szarfaszú lócafingónak ha tunnál írni meg olvasni

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.01.26. 17:20:21

@ripők:
te, figyejj csak

mi a véleményed a Békemenetről?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 17:25:18

@dieth ethikusch throll: Fellelkesülnék, ha tudnám olvasni bátorító szavaidat. Írhatnám, hogy amíg itt vagy, van mit gerebjéznem, és írom is. Ezt figyeld!
Node ez csak kiszera méra bávatag, hogy mást ne mondjak.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.01.26. 17:27:11

@ripők:
mesterien hárítasz, de hiába pucsítasz, ez nem az a mese
a cukorkát majd akkor kapod (és azt is az oditól), ha megoldottad a feladatot

mi a véleményed a Békemenetről?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 17:27:36

@dieth ethikusch throll: komoj véleményt csak kamunikken közlök, szerdán és vasárnap. Egyépként támogatom.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.01.26. 17:29:10

@ripők:
de végülis ott e voltál?

(szorul a hurok)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 17:34:42

@dieth ethikusch throll: Lélekben mindenképp. Mégiscsak hallatlan, hogy blablabla. Amúgy meg mire föl - kérdem én! Ezt nem gondolhatják komolyan! Az ember esze megáll. És, ha ez még nem volna elég, akkor mitnemondjak. Csodálkoznék, ha ezt megúsznák. Tényleg, mint egy állatorvosi ló. Minden megfigyelhető. És tegyük hozzá, hogy meg is figyeljük, ugye. Hát éncsak ennyit akartam mondani.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.01.26. 17:37:35

@ripők:
köszönöm!

én innentől biztos vagyok mindenben!
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer véglegesen és visszavonhatatlanul. De mostmár veszett fejsze nyele, nincs mit tenni, be kell állni a sorba és menteni a menthetőt.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 17:45:20

@dieth ethikusch throll: Hohó, barátocskám! Erre mondják, hogy több nap, mint kolbász valamint azt, hogy vagy a tányér görbe, vagy a leves nem egyenes. Én a magam részéről újrafontolnám a dolgok ilyetén megbélyegzését, hisz a pillanatnyi konstellációból botorság lenne messzemenő következtetéseket levonni. Külömben meg a szaturnusz nagy változásokat vetít előre. Többet nem mondhatok. Ez asztro-etikai kérdés.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.01.26. 17:47:19

@ripők:
most elmegyek és megnézem az ámbártanárurt, oszt visszajövök egy megfellebezhetetlennel.
addig vedd elő a szolgálatit és aggy le néhány figyelmeztetőt!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.26. 17:50:15

hihetetlen:)) mióta gyakoroljátok?:))

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.01.26. 17:52:38

@ripők:
@ripők:
asztroerotika?!

ez azt jelenti, hogy neked például tyereskova púszagú űrruhájára felállna?

mer abból nem lesz ám gyerek, az ojan biztos, mint ide a jupiter!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.26. 17:53:52

@dieth ethikusch throll: Hetes irányzékkal lábra, a szabájzat szerint. Ha nem lennék itt, amikor visszajössz, akkor azt üzenem, hogy mindent visszautasítok. Méghogy...!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.01.26. 20:49:56

lájk
urak, egy élmény vót, bár én nem akarok tengerpartolni halálom esetin, kurvafeleslegesen sokat beszélni meg a megélhetési multi-droidok tunnak :)
süti beállítások módosítása