globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Buta képek a világbúl

2007.09.09. 09:00 Rosszindulatú Vászka









Tessenek megnézni ezt a kicsiny gyűjteményt, amit az utóbbi üdőszak során rémképeztem jártomban, keltemben. Talán nem csak nekem érdekesek avagy muláccságosak e képek, amik szemléltetik kies honunkban találkozható ostobasággal vegyes rátermetlenséget.

Talán jogos az igény, a vegáncekcuális emberekhez hasonlóképpen, hogy ha a gazdi biokaján tengeti ingerszegény életét (peniglen egy jó birkaperkeltnél nem sok étel okoz nagyobb örömet a magamfajta korlátozottan rátermett polgárnak), hogy a házi kedvenc is osztozzon a gazdi sanyarú, ingerszegény ételében.


Nem igazán értem, miért rak ki valaki ilyen feliratot a saját kocsija hátulsó ablakára, de lelke rajta. Mentségére szóljon, hogy labanc állampolgár az illető vicces személy, de akkor is. Mi sem teszünk az autónkra Sájzker feliratokat ugye.





Ezt a csuda táblát egy székesfővárosunkban üzemelő benzinkúton leltem. Nekem sem erősségem a hejesírás, de ez azért unikum. A dolog reklámértéke külön érdekes lehet.


Lokális üzenet a gyüttmenteknek, tessenek komojan venni. Világos, tiszta beszéd. A szomszédsággal vajh milyen viszonya lehet a polgárnak, ha emígyen kénytelen
üzenni? Nem tudhatjuk. Pedig érdekes drámák lehetnek eme tábla hátterében...




Még mindég a főváros. Egy frekventált helyen üzemelő áruházgyűjtő épület - miszerint pláza - egy kicsiny, ám világhírű bolthálózat tagjában leltem eme gyöngyszemet.
Kapható továbbá culokolka,  celuzahegyező és más éldekes tálgyak. Glatulálok - most tekintsünk el attól, hogy a vékony, fél avagy harmad miliméteres celuzabéllel íló ilonok egyik málkaneve a roltling, nem pediglen a gyújtőneve.


A mai, modern üzletközpontok az élet majd minden kérdésére legott választ adnak. Nem csak élelmiszer, tisztítószerek, hanem minden kapható azokban. MINDEN. Amit csak meg lehet venni. Gyanítom, hogy ez a pompás dísz-katana nem Hattorti Hanzó úr műhelyéből került ide, de azért mégis szép, hogy ilyesmihez is hozzá lehet jutni, a havi pelenka és serital beszerzése közben. Nem igazán értem, mi szükség lehet egy hasonló tárgyhoz egy átlagos polgári családban, bár nős ember lévén időnként nekem is támad igényem egy hasonló készségre.

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr75160799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hamham 2007.09.09. 12:46:20

Hú, ezek direkt vannak rottyá tömörítve? Így élvezhetetlen, kiesik a szemem...

vazz 2007.09.09. 13:42:44

Vazz, de süket vagy...azért mert BIO, még nem azt jelenti, hogy nem húsból van, vagy nem ízletes....max nem rohad szét a gyomrod - illetve a macskádé - a sok adalékanyagtól, ízfokozótól, meg E-betűs szaroktól...no comment

w 2007.09.09. 14:07:06

Ha ilyen igénytelen minőségű képeket raksz fel a blogodba, és hozzá ilyen ostoba és unalmas szöveget írsz, nem sok jogod van másokat a butaságuk miatt kritizálni...

rotling... 2007.09.09. 14:17:57

A rotlingos lehet, hogy kakukktojás.
Amlékeztetnélek az Adiads és hasonló "márkás" cuccokra...

MosoMasa 2007.09.09. 17:08:45

vazz
Az E betűs szarok unalmasak: mindennek van E betűs neve az élelmiszeriparban. Jóvan? A bio macskatában meg ugyanúgy benne van minden resnyeség, csak a majmoknak van ráírva, hogy kicsit többé lehessen adni!

gram · http://egy.hu 2007.09.09. 17:40:44

én a Tescoban olvastam az alábbi szöveget:

A pult ÁTTÉPÍTTÉS alatt áll, elnézést stb stb.


igen, 2x2 t betűvel

countrystudy 2007.09.09. 17:46:55

szerintem ezzel a rotlinggal kell autogrammot kérni lobert ledfordtól:-))

Charles 2007.09.09. 17:50:09

Ha valamit leírsz, legalább nézz utána, ha nem tudod. Bár lehet, hogy csak helyesírási hiba? :) lol

A híres kardkészítő mester Hattori Hanzo és nem Hattorti.

mikrobéla 2007.09.11. 00:32:43

Nekem speciel tetszik az oldal. Konkrétan leszarom, hogy milyen a képek minősége akkor, mikor maga a szöveg olvasása vidámítóilag van rám hatással. Természetesen, ez szubjektív a megítélés szempontjából és értem én, hogy a kommentek arra valók, hogy ennek a különbözőségnek adjanak hangot. Ez így még szép is lehetne. De: a negatív kritikának is csak akkor van értelme, ha építő jellegű. (És itt lehetne arról vitatkozni, hogy mi képviseli ezt a kategóriát.) Most komolyan, srácok! Nincs jobb érvetek? (Még talán a hejesiratba bele lehetne kötni...) :)

mikrobéla 2007.09.18. 22:20:44

No. Mosmán sosenem lesz új poszt?
süti beállítások módosítása