globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Minden férfi nagy öröme

2009.07.30. 09:27 csőr dzsinn ész

A társas állvavizelés. A nők sajnos ebből nem vehetik ki részüket, bár a terjedő rothadás, a csúf globalizáció által teremtett férfiként viselkedő nők megpróbálják eme privilégiumot megtörni, de szárnypróbálgatásuk csak szomorú tovaröppenő balgaság. 

 

 

 

 

Fontos kérem megérteni a férfilelket. Alapvetően a férfi állvavizelésre teremtetett, és csak a mostani, globalizált egyenkultúra nyomja be a férfiegyedeket a szent fajanszba.

A mai világ az enbert vagy állva kényszerül az egyed célozgatni (amely természetesen magától a vizelés gyönyörétől foszt meg minket, hiszen ekkor is koncentrálni kell), vagy nőik pressziójaképpen ülve kell vizelni, amely egyenesen elszomorító tendencia.

 

 

 

 

 

  

 Minden férfi alapvetően kellemes bizsergéssel közelíti meg a piszoárt.

Már előre örülünk magának a lehetőségnek, hogy megnyomorított ösztöneiket ha korlátok között is, de kiélhessük, és állva jelölhessünk, lehetőleg más hímek szaganyagát elnyomva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nők nem is tudják, még sejtésük sincs, hogy mekkora élet zajlik egy rendes vizeldében. Viccek repkednek, némelyek fütyörésznek, vagy jó nagyokat szellentgetnek, mások elbeszélgetnek a világ dolgairól, esetleg bevásárolnak pár óvszert, hátha a kiszmelt nősténybe befektetett energia rövid időn belül megtérül végre. 

Megjegyzem még mindíg a legnagyobb öröm a természet lágy ölén való vizelés, lehetőleg fára, szóval semmiképp csak úgy bele a nagy semmibe. 

Hamár ösztöneinket beleszorították a porcelánba, és a civilizácijó szégyenlősen minél előbb elvezeti a mai kultura az ürülékét, mintegy szégyenli azt,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ami természetes, hát legalább járjuk közbe eme eszközt, vegyük úgymond górcső alá.

A piszoár kéremszépen nem csak az elnyomott lélek részlegs felszabadulását, hanem esztétikai élményt is jelent. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formagazdagsága, a kialakítás lehetősége majdnem korlátlan. Sok dizájnert fogott meg a téma, és mint fogyasztók örömmel élvezzük az emberi kreativítás eredményét!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr971277067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

márnyuszi 2009.07.31. 13:33:18

szójjá mááá hozzááá!

Dr. Körömlakk ® 2009.08.01. 13:31:28

hát ez kurvajó :)
szevasztok népek! :)
megkaptam az üdvöt szörcsi, viszont! :)

csőr dzsinn ész 2009.08.01. 23:09:46

@Dr. Körömlakk ®: Köszönöm kedves hölgy a gratulácijót.

Kellemes hétvégét!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.09.22. 22:26:07

Ezekbe tényleg élvezet, egyébként utálom.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.09.23. 08:29:27

dikkmán!
tezsvéreim!
a helikonnal futnék mint nyúl!
süti beállítások módosítása