globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Hétvégi lazázás

2009.09.12. 06:00 _nyuszi_

Rendőrségi jegyzőkönyvekből:

A helyszínen megállapítást nyert, hogy a fent nevezett személy a birtokában lévõ lõszereket szétszerelte, azzal játszott, melynek során az a kezében elmûködött.

Négyen voltak, három rendész és két németjuhász kutya.

Felszólításomra azt válaszolta, hogy azt csinál, amit akar, majd szoknyáját felkapta és hirtelen lekuporodva újra a lépcsõre, folytatta. A szabálysértés ténye több méter hosszan csordogált.

Gyanúsított, jegyzõkönyvbõl: "Levittem az alagsorba, és meg homoszexuáltam, amit éreztem iránta."

Körözést rendelek el személy elleni lopás szabálysértés bûncselekménye miatt ismeretlen tettesnek, aki a Budapesti Keleti pályaudvaron Bor Béla sérelmére személyi tulajdon elleni lopás szabálysértése bûncselekményét módszer nélküli módszerével elkövette.

A nő elmondása szerint, a férj nem tudta teljesíteni férfiúi kötelezettségét. A feleség késsel támadt rá, hogy levágásilag máshol se tudja használni. A mozdulat közben a kés kicsit félrecsúszott, így hasba szúrta a férfit.

A bogádi faluszélen leszállított biciklis ember legudvariasabb cselekedete az volt, hogy nem vert meg.

Verekedéshez mentem ki, ahol a verekedõ elküldött melegebb éghajlatra. Én elmentem, majd másodmagammal visszatértem.

Kárbecslõ álláspontjáról ír a rendõr: "Hátulról megnyomták az aszszonyt Paksnál."

A hullán gatyáján kívül semmi személyazonossági igazolvány nem volt.

Nevezett nõszemély megérkezésünkkor csak a felszólításomra volt hajlandó a szoknyája alá, a lába közé erõsített nagyméretû szatyorból elõadni az eltulajdonított 3x50 dkg Karaván kávét.

Észrevettem, hogy egy ember hímvesszejével szennyezi a környezetet. Felém fordult, és míg hímvesszõjét lóbálta, felszólítottam a cselekmény abbahagyására, erre nyomatékosan felszólított az anyámmal való közösülésre. Kérem a lóbálást súlyosbítóként figyelembe venni.

Tetten értem, amint a padon fecsegve csavargott.

A férj egy idegen nõvel ment a kocsiján, karambolozott. A helyszínen megjelent a feleség is. Mondta a rendõrnek, hogy férjének nincs sérülése, de otthon majd lesz.

A feljelentõ szerint bevitték a nudistákat a rendõrségre, ahol megruházták õket.

Véres volt az egész kultúrház. Látszott, hogy nem író-olvasó találkozó volt elõtte.

A hulla még reggel összeveszett a feleségével, majd elment a kocsmába. Mikor dél körül hazajött, megevett egy fél literre való tejfeles bablevest, majd arra megivott egy ugyancsak fél literre való asztali fehérbort. (Bûnjelek csatolva.) A hulla ezután még egy kicsit veszekedett a feleségével, majd kiment az istállóba és borjúkötélre felkötötte magát. A hulla azonnal meghalt.

Kaposváron a lakásához tartozó garázsban egy házilag készített kispuskával A. Béla 40 éves munkanélküli egy esetben halántékon lõtte magát, és a helyszínen meghalt.

Gyanúsított a husáng felemelése által elkövette a hatósági közeg elleni erõszak kísérletének vétségét, tekintetbe véve, hogy a hivatalos sapka kétségkívül az intézkedõ közeg fején helyezkedett el. Mindazonáltal a helyzet gumibot útján megnyugtatóan rendezésre került.

Az elkövetõ vékony, csenevész volt,a sértettek elmondása szerint, leginkább az ET figurájára emlékeztetett.

A gyanúsított gépkocsijával Komló belterületén elütötte a vele azonos irányban haladó ismeretlen személy által hajtott kerékpárost.



4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr511376136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarasvati (törölt) 2009.09.12. 08:32:59

reggeltet
röhögősen ébredni király:)

na mentem évnyitózni
pussz

csőr dzsinn ész 2009.09.12. 14:01:50

de jó!

kérek engedélyt, hogy poszt legyen belőle.
john bácsi, okés oder nem?
süti beállítások módosítása