globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Nyelv Csapás avagy napi na ne...

2009.10.19. 07:53 Rosszindulatú Vászka

Leonov elárulta űrsétájának titkát

„Amikor elhagytam a Voszhod 2 űrhajót, és kilebegtem a kozmoszba, az űrruhámban lévő oxigén kitágult - magyarázta Leonov. - Alekszej Leonov (75) a Sternnek nyilatkozva elárulta, hogy a legendás űrsétán, 1965 március 18-én milyen titokzatos problémával kellett megbirkóznia.

Nem mertem szólni az irányítóközpontnak, csak a földet érés után számoltam be a feletteseimnek a történtekről. Sejtettem, hogy így nem fogok beférni a nyíláson, és ez be is igazolódott.

Tudtam, hogyha a szkafanderben csökkentem a nyomást, akkor a véremben fel fog forrni a nitrogén, és hogy az életveszélyes, de vállaltam a rizikót, annál is inkább, mert ott fent tényleg csak magamra számíthattam."


Forrás: Blikk

Kedves sajtójómunkásember! Egyrészt eztet az érdekes dolgot már Pajtás magazinba is olvastam, sőt a Krokogyilba meg az Alfába még eredeti képek is láthatóak voltak. Továbbá a súlytalanság, a gravitáció továbbá a nyomáskülönbség valamint az ezekkel összefüggő jelenségek egyáltalában és sohasenem titokzatosak egy pilótának. Remélem segítek Neked/Önnek azzal, hogy adok pár tippet további bulvarizgalmi tényezőként használható érdekes adatotmegírni való ténnyel oda bele a Zinternetbe: az alpinisták teszkós zacsiba kakálnak a jegeces hegyekbe, a pilóták a szkafanderbe brunyálnak, továbbá a Holdon nem lehet pacalt venni. További jó munkát!


Durva napjai vannak a magyar sztárnak

Fekete Pákót az elmúlt egy hétben ledöntötte lábáról a már Magyarországon is több halálos áldozatot követelő H1N1. A nigériai énekes először még nem is sejtette, hogy ő is elkapta az újinfluenzát, ám ahogy állapota rosszabbra fordult, aggódni kezdett.
"Először csak a fejem kezdett el fájni, amit nem vettem komolyan. A második napon 39 fokos lázat mértem, amitől nagyon megijedtem. Elkezdett folyni az orrom, alig kaptam levegőt, majd borzalmas hasmenés jött rám és még az aranyerem is kijött.

Rohantam az orvoshoz. Legnagyobb megdöbbenésemre közölte, hogy H1N1-em van" - panaszkodott Pákó, aki ma már jobban van, csak még egy kicsit erőtlen.

Forrás: Stop


Hát ez télleg nagyon dulva. Mostan olcsó volna azon élcelődni, hogy most akkor a magyal sztál aki nigéliai énekes, most akkol eszt így hogy? Valóban lenyűgöző, ahogy ez a szép szál erős ember sorsának elé menve legyőzte a minden kisdedet gondoző Édesanya rémét, a hasmarsot. Gratula. A sűrű erdő csupa veszéj, bárki rákiálthat, leeshet egy cserép muskátli a fejire a balkonokról, romlott farhátat kaphat a piacon valami rosszindulatú őstermelőtől, bizony az élet egy halálos és veszéjes játék, ésatöbbi... igen bátor ez a sztár, még több ijet nekünk! Mostan nem kívánok azon nyafogni, hogy romlik a Világ, pedig de, ellembe még az erdőspéterqrvaanyádos orivizsgás rémtettkorszakba azér köllött némi hozzáértéset és rátermeccséget tettleg bizoccság előtt szemléltetni, mielőtt egy ijen majmot izé előadóművészet izé nigériai magyar sztárénekeset a képernyőre engedett volna a tekintetes hivatal. Csak úgy mondom.


Monique Covet elaludt szex közben

Monique Covet a pornófilmezés emblematikus alakja - a pornó Oscar-díjjal jutalmazott színésznő neve mind a magyar, mind a külföldi felnőttfilm-kedvelők fülében ismerősen cseng. Bár egy időben visszavonulásától volt hangos a sajtó, Monique visszatért, és most interjút adott a HírExtrának.
 
Hogy vagy, mit csinálsz mostanában?
Köszönöm szépen, teljesen jól érezem magam! Külföldön élek, iskolába járok, olaszul tanulok. Ez lesz a negyedik nyelv, amit jól beszélek. Jövőre megyek Franciaországba franciát tanulni. A magánéletem, az érdekes.

Van most barátod?
Van. Mármint az a kérdés, hogy melyik országban? Tudod, amikor sokat utazik az ember… Mert a barát is relatív, más az, amikor az ember együtt él valakivel, meg más az, amikor ilyen alkalmi jó kapcsolatban élnek.
 
Milyen hatással van a pornózás a magánéletedre, nem volt olyan, hogy kiégtél emiatt szexuális téren?
Nagyon régen volt egy időszakom, amikor egyszer azt vettem észre, hogy a tükör előtt ugyanazokat a pózokat csinálom, és ugyanolyan hangokat adok ki, amiket a filmekben. Rájöttem, hogy ez nem az, aminek kéne lennie. Akkor abbahagytam a forgatást, és a magánéletemben sem voltam fél évig senkivel.
 
Tudnál mesélni valami extrém élményt forgatásról?
Volt egyszer, hogy elaludtam forgatáson, mert annyira fáradt voltam. A napi tizenegy órás menetek között végre volt egy olyan, hogy a hátamon feküdhettem, és kihasználtam azt a pár percet.
 
Csak a partnerekre mondtál nemet? Olyat nem kértek, amit már nem akartál bevállalni?
Nem, nekem elég tág, ami belefér.
 
Mit gondolsz a magyar szexuális kultúráról?
Jelenleg van Magyarországon egy csatorna, ami ilyen műsorokat sugároz. Én több ilyen műsort adnék, mert ha az embereknek nincs valami elmondva, azt nem tudják. A szex az egy jó dolog, mindig is az volt. De ahhoz, hogy az emberek élvezni tudják, meg is tanulják, többet kéne róla beszélni.

Forrás. Hírextra, Forró János úr remekműve


Én kérek elnézést, de eme remek írást ugyan nem csonkítottam-szerkesztettem, csupán néhány kérdéset és válaszot inyoráltam terjedelme okán. Dönörű riport, telve okossággal és nyelvi lelenccel (hoppácska, tán ez nem hejes szó itten, monnyakle?). Ész megáll, szó bennakad, tessenek borzongni és elhinni: nem agyam hagymázas áloma ez, hanem rögvaló, én is úgy kukáztam!

14 komment

Címkék: édesanyanyelvem

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr711459638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rosszindulatú Vászka 2009.10.19. 08:49:35

Namost műr műxik? kissé kikócoltam...

márnyuszi 2009.10.19. 08:55:38

@Rosszindulatú Vászka:
igen, már jó ezt az elébb meg is írtam, csak eltűnt, -hogy stílusos legyek- mint gólyafos a levegőben :))

Rosszindulatú Vászka 2009.10.19. 08:55:47

Ne örüjjél neki, igazából szomorú :DDD

márnyuszi 2009.10.19. 09:25:19

parancs értettem, kérek engedélyt nemörülni! :)))

Rosszindulatú Vászka 2009.10.19. 10:35:27

Ne idegejjél, énmég itthon sem parancsolok :P

márnyuszi 2009.10.19. 11:03:21

@Rosszindulatú Vászka:
jóvanna, jóvanna. nem kell mindjárt felpaprikázódni! tudomén, hogy kenyérre kehet kenni. :)

spájdernecc 2009.10.19. 13:04:13

nyelvi lelenc :)
ez gyönyörű :)

Rosszindulatú Vászka 2009.10.19. 14:41:26

hát azér Monique úrhölgy válaszai - nemtom menyire saját és menynire sajtósmajom szépítései - de tartalmaznak érdekes mondatokat

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2009.10.19. 16:33:09

Szia Vászkám :))) Jó a poszty :))) Kéne már egy pár pornófilmet vennem, szted Teszkóban van? Mikor látlak? Felhíjhatlak? Puszcsi :D

márnyuszi 2009.10.19. 19:02:27

@Rosszindulatú Vászka:
"Nem, nekem elég tág, ami belefér."
lehet, hogy csak a szájába adták... :)

pornó, mi? arra van eszetek!
( zárójelben jegyzem meg, hogy valaki megdughatná már szöszkét, jelzem.)
süti beállítások módosítása