globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Magyar Sajt óh...

2009.11.13. 09:50 Rosszindulatú Vászka

"Több jó szándékú barát kérésére azonban rögzítem, hogy – ellentétben az egykor jobb napokat látott Csurka István hazugságával – egyik gyermekem sem járt soha, egyetlen napig sem a Lauder iskolába. Legnagyobb lányom, aki ma már egyetemista, katolikus iskolában érettségizett. Ugyanoda jár kisebbik gyermekeim egyike, míg harmadik lányom a körzeti önkormányzati általános iskola tanulója. Mindhárom gyermekem meg van keresztelve, s elsőáldozók is voltak. (Bízom benne, hogy Csurka István is. S nem csupán bízom benne, hanem hiszem is, hogy téves az a híresztelés, miszerint azért rágalmaz engem folyamatosan lapjában, mert egykori megbízóitól most azt a feladatot kapta, hogy bármilyen eszközzel járassa le az új erőt, a magyar emberek egyre növekvő tömegének hitet és reményt adó Jobbikot.) "

Utojjára még Torgyán doktorunk verbális terrorszózatain szórakoztam ennyire remekül, elolvastam az Úrhölgy pár nyílt levelét is, nagyon fles ez a bulvárhirig, a link, forrás itt.  Mennyire decensen elegáns volt, mikor Cseres Tibor úr (akinek méltatlanul kezd kikopni a könyvesboltokból az életműve) már a 80-as években is úgy emlegette Csurka urat, hogy a volt drámaíró. Így utólag még murisabb a dolog.

 

Kitálalt férjéről a magyar énekes!

Nászutunkra is az anyósommal utazott

"17 évesen már túl volt egy házasságon.

Hernádi Judit nem tehetségkutatón robbant be a köztudatba, de így is göröngyös volt az útja. Mindenesetre keveset beszélt korábban magáról, így meglepetés volt, amikor Verebes István könyvében gyakorlatilag semmiből sem csinált titkot

Fiatal lányként Hernádi Judit nem érezte magát sem szépnek, sem ismertnek. Elmondta, hogy szerinte mi mire megy ki. Barátnői nemigen voltak, legfeljebb szép lányok, akik azért voltak vele, hogy kísérgesse őket, és ettől ők szebbnek tűnjenek - adta hírül a Hot! magazin.."

Erre mongyák, hogy bréking nyúz, a hír frissessége mit sem von le értékéből. Persze ezt nem illik firtatni, ellemben a cikk nyelvezete is igen parádés, a teljes itt.

"Nekem soha nem volt önbizalmam. Talán azért, mert általános iskolában én voltam az, akit mindig bántottak a többiek. Amikor énekelek, az érzelmek megmutatása miatt úgy érzem, mintha meztelenül állnék a színpadon."

Köszönnyük, István:)))

 

1 komment

Címkék: édesanyanyelvem

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr691521926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása