globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Nihil obstat, imprimatur

2009.12.10. 17:53 csőr dzsinn ész

Sétálgatok a városban, most estem épp át egy fasza röfiflún, és jól elbaszott fővárosunkban, mely ojrópában lélegzetelállítóan vezet plakátilag, főleg óriásplakátilag, melytől eme (amúgy szerintem csodaszép) megapolisz egy szemétdombra hasonlít.

Nos. a reklám, mint olyan belemászik a tudatba. Ezt onnan tudom, hogy nézek, nézek, nyomom a pedált hallgatom a klasszik rádiót vagy a bartókot, ami éppen jön, és szeretett fotelemben összegezve a napot, megszokott tatranskij cajos teával lazítok.

Ekkor, mintegy holmi ekibélyeg nyaló fiatalnak, akkora fles üti meg az agyam, hogy majd bele szédülök. Még csak forog a fogaskerekek között.

Beugrik egy plakát... fehér alap, piros csík.... hmmhmmm... bal oldalon gúnár béla és gúnár aladár, meg a slepp. JOBB oldalon pedig a sommás utasítás. MONNYONLE!

Az tény, hogy nagy fos reklám mindkettő. Egyik radiátorcsappal akarja felkelteni az érdeklődést, a másiknak meg komolyna mondom, semmi új nem jut eszébe?

Ez még annyira nem lepi el kis lelkem..., nem.. tulképp már leszarom... végülis ugyanaz a fos mindkettő..

beépített ámítógépem tovább ketyeg, kavarog, zakatol... én ezt már láttam valahol.. hol?... fehét piros fekete. Piros sáv, fehér alapon......

MEGVAN!

Az emeszpé és a fidesz ismét kitett magáért.... olyan kreatív ez két a csapat...

Hát íme. Nem tudom mennyit költöttek rá, de gratulálok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr531588413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spájdernecc 2009.12.11. 08:45:44

nem értem mi a bajod .))
a szakócát is többször föltalálták

jonnglenn 2009.12.11. 09:26:31

a novellé is hasonló volt sokájig
süti beállítások módosítása