globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

TrenDivat Rovat

2010.04.02. 20:09 Rosszindulatú Vászka

Szőrmentén, avagy műszőrimitáció

Ennek a szőrhiányos világnak, mej egyébként a Kánaánnak tűnik az ifjúkoromból idevetítve, amikor maksz a bikinivonal volt karban tartva, de az senem volt általános, azért vannak csömörei. Mostanság a szőr már nem csak perverzió, hanem egyenesen feláras eksztra. Bevallom töredelmesen, néha igényem támad rá átmenetileg. De mit tehet, a dzsungelből bőrfelületet, a hónaljmacskából kelgyóbőröt varázsoló júzer, ki szeretne kalandjelleggel állati jegyeket virítni? Merugye az epilálás egyirányú művelet, onnan nincs visszaút, csak rögös, borostás, hosszú, viszketős úton át...

Szerencsére korunk divatipara minden kihívásra és élethejzetre fel van készülve. Tessenek megnézni erre a sokunkat szorongató kétejre a dizájnerek válaszát. Remélem nemsokára piacra dobják az izzacccságfoltos, avagy bepisálást imitáló ruhadarabokat is, nem beszélve a diszkréten vonalkódos alsóneműkről is.

 

5 komment

Címkék: bazmeg világökörség konzumbunkó aberáltos

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr321890483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

est komor őre. 2010.04.02. 21:15:39

baaaazmeg....

gyűlölöm ezt a szar konzuidijóta világot.

_nyuszi_ 2010.04.02. 21:43:27

mindig az kell, ami nincs, hehe.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.02. 22:53:04

A lábszőrt meg a punettiszőrt értem, de könyörgöm mondjátok, hogy a mellkasi részen csak árnyék van!

Dr. Körömlakk ® 2010.04.03. 06:59:35

ezkérem hüjeség a javábul.
most vulgáris leszek, de még korán van...
aki szőrös pennát akar nyalingatni, annak nem óggya meg a problematikáját ez a bugyingó. a szőrös hónanjjt úccse nyalingattya, de ha igen, asse óggya meg. mer a bugyingó alant csiga vagyon.
a másik fő dolog, ha csak a látván mijatt, hát arra is gyengusz, mer az. de ráadásul ezek éppen azt nem mutassák, ami jellemezte a kilencvenes évek elejéig a nőji nemi szervet még illegalitásába is, hoppédájul a strandon a bugyingóbó szanaszéjjel jobbrúbarrú kilógott félkörívbe a sok szőr, kinek hogy. a combra, combon.
szal ez kasszanövelő hüjeség, még a műmellszőrtő is ostobább dolog.
süti beállítások módosítása