globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Párhuzamos Univerzum rovat

2011.05.27. 14:10 Rosszindulatú Vászka

Beküldött tudósítónk jelenti

Ma kora délutánra befejeződött az újabb, kisebb tömeget megmozgató (15  fős), mintegy húsz perces zavargás a Parlament előtt, melynek a rendőrségi szóvivő rátermett intézkedése vetett véget - sikerült rábeszélnie a tömeget, hogy jobb híján nézzék a Cserkészolimpiát, hiszem ma adja az MTV Sport a Degec-Alsónána rangadót.

Mint ismeretes, az elégedetlenségi hullám akkor indult, amikor a FIFA elnöke, Puskás Ferenc úr sajtóközleménye megjelent a világsajtóban, miszerint ismét kizárják a magyar válogatott csapatot a következő Foci VB-ről, hasonlóképpen az EB-hez és az Olimpiához is. Puskás úr így kommentálta az eseményt: " Ne haragudjatok gyerekek, a foci nem játék, sport!".

Több ország nemzeti ligája erős nyomást gyakorolt a FIFA-ra, hogy zárják ki fiainkat (több szakértő szerint a sportfogadó lobbi erős nyomására), miután a selejtezőkön ismét elverték a német (17-2),. francia (23-0) és az angol (14-1) válogatott csapatokat. Idén meglepő módon brazília csapata megalázó módon csak 9 gólos hártánnyal veszített, emiatt Simon Tibor edző lemondott és a Nemzet bocsánatát kéri.

A tiltakozó hullám akkor erősödött  a mai zavargásokig, mikor a Magyar Olimpiai bizottság az eseméyek hatására lemondott mind a nyári, mind a téli olimpiai játékok rendezésének jogáról minden egyéb indoklás nélkül. Emiatt feltehetőleg bezárják a feleslegessé vált nemrég átadott Kis Sportarénát és a hozzá tartozó 9-es és 14-es metróvonalat is.

 

Szólj hozzá!

Címkék: barom

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr802936623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása