globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Meleg Büszkeség Menete vs. Határőrök Napja - Moszkva, 2011. május 28.

2011.05.30. 08:07 Rosszindulatú Vászka

A jó mindég győzedelmeskedik rossz felett!

Nézegessen Ön is bátor, ünnepelő orosz hátárőröket

Mint ismeretes, a moszkvai szervek idén sem nem engedélyezték a Meleg Büszkeség Menetét, annak dacára, hogy a strasszburgi (snasszburgi?) Világbíróság megint ellenvetését helyezte kilátásba az alapvető emberi, szólás és szabadságjogok eme, pároslábbal való tiporása okán.

A szervek fő indoka az ellenkezésre az aznap tartott, hagyományos Határőrök Napja

itt álljunk meg egy pillanatra, ízlelgessük kicsit a fonémat félhangon, hogy HATÁRŐR. Na milyen érzés, így az új évezredbe? Fiatalabbb Kartácsok okulására, a határőr az a régebben sorkatona, mostanság minkfelénk hivatásos, aki fegyverrel akár védi meg honját mind a külső, mind a belső ellentől, azazhogy még inkább honhatárát, nem engedvén akár erővel senem, hogy ki- avagy bejusson akárki csak úgy

rendezvény volt, tartván a buzgárokat érő feltételezett (és rögvalóvá vált) attrocitásoktól. Szerencsére a lokál polícia nem volt rest és 15 fő, kirívóan veszályes melegaktivistát kimentett rabosítván a hirigből. Az ortodox moszkoviták üdvözölték rendőrségük bátor és releváns fellépését (fennhangon jelentették ki, hogy Oroszország nem Amerika és nem Európa, meg különben is buzizzanak otthon azok), így nyugodtan tudtak ünnepelni. Világuniverzumszerte több, az igazságra fogékonyabb és génállományuk tisztaságát óvó portál ugyancsak üdvözölte Moszkva rátermett fellépését, rámutatva arra, hogy Oroszország a Földgolóbison a fehérfajvédők utolsó korrekt, következetes és igaz bástyája ebbe a liberálmédia fertőzte, természetellenesen egyenlősdiző dágványba.

Így aztán, miután végre rend lett a közreműködésükkel, a jeles Ünnep a szokott fesztelen hangulatban telt, a határőrök, volt határőrök, valamint családtagjaik tették a hagyományos dolgokat, miszerint szőkőkútban való alsógatyás feredőzés, vidámság, móka, meg köztereken való ittas fetrengés. Az időjárás is kedvezett nekik, kellemesen meleg idő volt aznap.

 

 

 

7 komment

Címkék: erotika életmód mosómedve ruszkik nemtudomka

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr422942460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spájdernecc 2011.05.30. 09:02:29

há' mán vau, de homéroszék inkább hálásak lehetnek a tiltásért, mint durcásak

Rosszindulatú Vászka 2011.05.30. 09:33:04

@spájdernecc: a dolog ennél kissé bonyolultabb. A héloták cask vonultak és nem csak a rendőrök, hanem az ünnepelő határőrök is szétcsaptak köztük. Jelzem, a mi Melegmenetünknél sokkal decensebb csapatnak tűnik nekem. Igaz, az orosz toleranciaszint lényegesen kisebb, mint a miiénk és sokakl egységesebb is. Ott nem hasít a turáni átok, úgy tűnik.

De minynár rakom fel a másik felvonulás képeit is az egyensúj végett.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.05.30. 09:59:50

Megállapítom, hogy a tányérsapka még mindig hihetetlenül szekszi...

Ats 2011.06.01. 23:07:42

egyet nem értek:
minek kell felvonulni? Buziskodjanak otthon, fogják egymás kezét az utcán, kit ééérdekel. De mindek dörgölik a határőrök orra alá, azok úgy is sok ekit szedtek a peresztrojka hevében.
süti beállítások módosítása