globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

A tökéletes Csülkös Bableves titkos receptje (újraközlés)

2012.11.08. 09:29 -bobolysza-

Tökéletes Csülkös Bableves

Hozzávalók:

    • 1 db valamennyire készséges feleség
    • csipet befolyásolási potenciál
    • só, bors

Elkészítés: a valamennyire készséges feleséget megkérjük, hogy főzzőn csülkös bablevest.

Ha nem akar kötélnek állni, mert már szerdán kitalálta, hogy mi lesz a vasárnapi ebéd, és nekünk fogalmunk sincs, mennyi erőfeszítésébe telik minden napra kiatalálni, mit főzzön, hogy ennyi pénzből az étkezésünk legalább némiképp változatos legyen, akkor a csipetnyi befolyásolási potenciált latba vetve győzzük meg a már valamennyire készséges feleséget, hogy a tökfőzelék-fasírttal kombó helyett a csülkös bableves vasárnapi ebéd gyanánt sokkal jobban megfelelne kényes ízlésünknek. Alkalmazhatjuk a térdenállós-könyörgős, gyerekesen affektálós figurát, vagy az erélyes-elválunkhanemazlesz-macsósat.

Kevésbé finnyás versenyzők - erőtlen gyomrúaknak a bableves, mint olyan amúgy is ellenjavallt- esetleg beígérhetnek némi szekszet is cserébe aznap estére, amit majd este a "Húúúú kicsim, úúúgy belaktam ebből a finom bablevesből, hogy moccanni se bírok, mi lenne, ha most te lennél felül?" mondattal egyből sikeresen zárójelbe is tehetünk.

Még kevésbé finnyásak és/vagy ifjú házasok elhagyhatják ezt a remek kibúvót és ténylegesen szekszelhetnek is. Ezzel a csellel egyúttal a pozitív megerősítést -mint titkos fegyvert- alkalmazva a feleségen, közép- és hosszútávon meglepő eredményeket érhetnek el. A feleség szép lassan megtanulja, hogy megéri a férj kívánságát teljesíteni. Lepedőakrobatáknak erősen ajánlott. Két legyet üthetnek egy csapásra: terülj asztalkám a konyhában és az ágyban.

A befolyásolási potenciál hiánya miatt régi házasok, papírkutyák és papucsok ezzel a recepttel ne is próbálkozzanak. Nekik marad a tökfőzelék-fasírttal. Az se rossz, van benne nyomelem, meg  vitamin, meg egy csomó ilyesmi, amiket helyhiányra és a számomra tökéletesen érdektelen témára való tekintettel nem sorolnék fel.

Bármelyik módszert alkalmazzuk is, egy kis szerencsével a Világ Legjobb Csülkös Bablevese fog elkészülni, amit sózunk borsozunk ízlés szerint.

Fogyasszunk egészséggel, jó étvágyat!

21 komment

Címkék: szeksz recept feleség bab csülök ínyenc étvágy konyhaművészet gurman

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr894896690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rosszindulatú Vászka 2012.11.08. 10:31:54

Teljesen tudománytalan és erkölcsileg is vállalhatatlan a recept. Persze csak normális, heteró férfiak esetében tudok erről nyalatkozni, az ügy többi vonzatára nincs rálátásom.

Ráadásul közgazdaságilag is csőd az vázolt eljárás, hiszen repülőgépet senem vásárolunk, ha minizsömlével vagy minizacskós ropival akarnók töltekezni, vagy söfingszagú párnán púposkodni.

Mindezek mellet még férfiatlan is az eljárás, sőt, mi több szégyen, nehogy már egy ilyen igényes Blogban népszerűsítsük a sunnyogást meg a könyörgést. Skandallum.

A Poszter monnyeonle!

spájdernecc 2012.11.08. 10:36:39

@Rosszindulatú Vászka:
igazad is van
ennek a remekül megírt posztnak a tudósklubban lenne a helye, ha nem lenne ott annyi buzernyák

Rosszindulatú Vászka 2012.11.08. 10:38:30

@spájdernecc: jó meglátás. Írok is nekik, hogy ideje volna már ott is kitiltogatni meg moderálni.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.11.08. 10:54:08

A nők nem főznek, hanem "összeütnek valamit". Sajnálják rá az időt, a gondos aprólékosságot; az ízlelőbimbóikat meg úgyis tönkreteszik mindenféle bonbonnal meg teákkal. Éppezért a férfi beküldi az asszonyt a nagyszobába vasalni meg hajtogatni és maga kezd tüsténtkedni, mert csak úgy lesz az igazi.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.11.08. 11:17:35

ide csak szerelmes, és érző szívű, a hétköznapokat évtizednyi házasság után is mézesheteknek megélő macsók kommentelhetnek.

nem a kozsókra gondolok!

az én Feleségem pedig nem csak úgy "összeüt valamit", hanem mintegy megalkotja azt a semmiből, amivel én, a Múzsája homlokon csókolom!
mert Ő egy Gasztroangyal!

hogy ráugrott a sok régi házas/elvált/papírkutya és papucs! ki is vagytok tiltva!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.11.08. 11:19:40

egyebek közt az ilyeneknek találták ki a füstölt sprotnit!

Rosszindulatú Vászka 2012.11.08. 11:39:19

Én ezt külömbe se értem, mer a jó Feleség előre tudja, mikor kíván bablevest enni a Család Nemtője. Hacsak nem valami buzi fotelböcsészhez ment hozzá.

Rosszindulatú Vászka 2012.11.08. 12:22:22

@spájdernecc: jelzem azt én konkrétan mindég is talányosnak de leginkább büntetésnek éreztem, hogy nem lehet a bableves után rendes másodikat kapni. Kicsit átverés. Szélhámosság.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.11.08. 12:29:55

@spájdernecc: @Rosszindulatú Vászka:
mifelénk úgy járja, hogy a jó csülkös bab után a tányért friss kenyérrel kitörölve megfordítva, annak aljára szervírozott palacsintát eszünk.
a palacsinta az egyik olyan étel, aminek elkészítését férfiember nem bizhatja az asszonyállatra, saját kezűleg kell elkészíteni.

Vata fia Mordeháj 2012.11.08. 23:24:38

@LadyCarambole: Alsó hangon aranygaluska, a héccencségit! De inkább valami rendes, fűszeres.

AlulírottFentemlített 2012.11.09. 00:28:23

Pék Mária halat rántott, és túrós csuszát készített!

És jól telebaszta túróval.

spájdernecc 2012.11.09. 05:13:28

@AlulírottFentemlített:
gasztrobarbábarina a te Pék Máriád
a túrős csuszához harcsapörkölt dukál
mint az köztudott

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.09. 09:11:05

@ripők: ha elcseszem az összes drága időt főzéssel, akkor szerinted mikor érek rá körmöt lakkozni, he??? tán majd shoppingolás helyett, mi? coki.

AlulírottFentemlített 2012.11.09. 10:37:10

@spájdernecc:
közlöm vele azonnal a miheztartás végett

alig se 2012.11.09. 15:42:37

@ripők: ezzel most nem vitatkoznák! ;)

@-bobolysza-: magaön egy amorózó, csak olyan buzis... ;)

Maya-- 2012.11.09. 17:20:37

nalunk ezt a ferfi fozi, es en szorok ra, aprora vagott lilahagymat. masodiknak szoktunk enni meg egy tanyerral. mondjuk evente max. 2x esszuk. nem tudom miert..
de az a palacsinta kurvara jo otlet, szolok otthon, hatha azt is megsuti a ferfi..ketlem, de meger egy probat.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.11.10. 06:43:46

@Vata fia Mordeháj:
hát jó hogy nem mindjárt a stíriai metélttel jössz, te metélt!

@spájdernecc:
való igaz, mint ahogy az is, hogy én bizony a harcsát meg nem enném, ellenben egy jó kis kakasherepörivel már jobban csúszna a csúsza!

spájdernecc 2012.11.12. 05:07:01

@LadyCarambole:
na, ez a baj a feministákkal :)
süti beállítások módosítása