globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Delej Nedű!

2007.08.20. 09:59 Rosszindulatú Vászka









Itten van kéremszépen a serek egyik dísze, éke, főpéldánya. Már aki szereti a búzasört. Főleg a szüretlent. De legfőképp a barna szűretlent, kérem, mert az a csúcs, úgy vélem. Eme pompás nedű salynos nem kapható kies hunfödön, hazánkban, pedig labancfoldön már az Úr szerént 1475 óta főzik. Lenyügöző. Legfőképp elgondolkodtató, miszerint (gyűlölöm a miszerinteket, mondtam már?), hogy akkor a citrom, rizsszemek és a többi mennyire bohóckodás a búzasört illetően (sztem nagyon). Engedtessék meg nekem e csipet blaszfémia, mármint, hogy az osztrák söröket a germánok felé pozícionáljam (a cseheket természetesen kihagyva e sorból, mert az a csúcs ugyi, az íreket nem számolva, de ez másik történet). Naszóval - kelemesen savanykás élesztős íz, a szűretlen állag tetszetős vizuális illusztrációával, nagyon gemütlich, és teljes élmény - nincs zsenánt utóíz, nincs zsenánt mellékíz - kéremszépen ez maga a TÖKÉLETESSÉG! Tessen kipróbálni!













































Pompás ital, szavamra, remek nedű.

Egy illusztráció, a megértéshez (vagy nem):
https://youtube.com/watch?v=g4kwye53Ow0

3 komment

Címkék: sör konzumbunkó nyelet bódogság

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr19144184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vinitor · http://omagyar.blog.hu 2007.08.25. 11:03:26

Nálunk a kolesz büféjében (hálistennek szeptembertől sem kell albiban laknom :D) is kapható edelweiss, ugyanilyen, és már ki is próbáltuk ;)

Akkor mi most kiszabott szerencsések vagyunk? :D

Demonax (törölt) 2008.04.11. 10:37:14

Egy non-stop üzletben lehet kapni Pesten a Boráros térnél. Keress tá: "8&8 delikát". Ahol van 150-féle sör...

mrdr 2008.04.23. 12:15:57

az a non-stop nem csak a sörök miatt érdekes hely,,,,,,,,,,,,velem ott mindig vicces dolgok történtek,,,,,,,csupa móka-kacagás,,,,,,,,,,,
süti beállítások módosítása