globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Beszauroszot mindenkinek most!

2007.08.26. 09:17 Rosszindulatú Vászka

Döbenj, Nyájas Olbvasó. Ojat találtam az én kis falum Népboltjában, amiről még a leghagymázasabb álmaimban senem. Pedig de. Kéremszépen, dinoszaurusz tojást lehet venni (240 HUF), ami otthon kikelthető. Meg kell jegyeznem, hogy akadtam rá - naszóval, életem értelme kinder-tojás függő és a legtöbb júzerrel szemben Ő a figurásokat kedveli, nem az összerakósokat (no, ebből már voltak problémáim, miszerint a közértes hölgyek furcsán néztek rám, miért rázogatom a tojást és miért méregetem a súját, na mind1). Azt gondoltam, a kartún netvörk tojásokon túl nincs semmisenem (már megvan a teljes Poverpuff Görlz, Dexter, Didi, Dzsoni Brávó stb.). Hát nem, rá lehet még erre is tromfolni.

Illusztráció, alant, íme, rögvest a továbbkattintás után:














































Azon külön el lehet gondolkodni, kijaz a barom, aki ijet kitalál. De ki az a marha, aki megkeresi, impottrálja stb... hogy ki az a hüje, aki megveszi egy rendes cseh serital áráért, már nem kérdéses :(

Kéremszépen: hideg vízbe tenvén e tojatot, néhány óra elteltével lehámlik a tojáshéj, és a kis kedvenc kibújik. Majd a víz hatására meghízik, nő, hatalmasodik. Tessenek megnézni az eredményeket példának okulásáért (figyelem, kisgyermekes júzerek titokban olvassák ezt):

Dinoszaurusz mittomén


































Kobra Prehisztorik Peros





































Nagyon Mérges Őskelgyó (ötliteres savanyúságos üvegben, gondolom a maradék tartósító itt releváns a hosszú élet okán?)








































1 komment

Címkék: dino globalicum világökörség

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr82149121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.08.27. 11:15:24

szia váaszka!
ez jó kis poszt lett! :)
itt a másik kedvenc, hasonló témában:
homar.blog.hu/2007/07/25/vizihorror_kinai_dinoszauruszokkal
süti beállítások módosítása