globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Gyerekterror, avagy nassolnivaló konzum borzasztóságok

2007.08.27. 21:22 Rosszindulatú Vászka

Elképesztő dolgokat lehet vásárolni az eldugottabb kis élelmiszer- és más boltokban, a nagy ravaszul a pénztár köré pakolt színes dobozokból - ugye a sorbanálló kifejlett polgár, avagy társaságában lévő kiskorú unalmában valósult igényeit gerjesztendő és legott meglovagolandó (pompás képzavar :). E tekintetben a kis falusi ill. fővárosi lelőhelyek abszolúte egyenrangú kűzdőfelek. Mint megfigyelhető, a Multik komoly erőfeszítéseket tesznek teljesen haszontalan poliészter vacakokat bűntetőáron tukmálván ránk, de bíz hazai vállalkozások sem szűlölködnek ötletekben.

Alább néhány unikum!
Kicsiny, nagyjából egy megtermett gyufásskatulya méretű rettenet ez itt fentebb! Külön kaland, a névválasztás, a dobozon található stilizált mese-egérfigura és a beltartalom disszonanciája. Ángélus név (vajh a célcsoport ki lehet?), pocakos, ízzó veres zombiszemű rágcsáló bölcsességfog alakú keménycukorkával - állítólag gyümölcsízű, magam nem éreztem elég elszántságot ennek kiderítésére. Elég perverz egy nass, úgy vélem.

De ez csak a bemelegítés kéremszépen!

Tettleges illusztrációk alant:

Újabb, bölcsességfog alakú termék, melynek már a doboza is hozza a belcsín minden erényét. A tetőcímkén rögtön egy praktikus kis képregény fogadja a vásárlót, mintegy játékosan okítva a helyes használatra.

Alább, a további képi támadás: látható, hogy a gyártó itt már nem elégedett meg a szimpla, fog alakú fogrombolóval - érezhették, itt már többre van szükség, bár úgy vélem, az a degeneráció, mellik még a cigirágóval való találkozást is szinte vallásos élménynek élte meg (a dobozos üdítők csak a verbalitás szintjén léteztek ekkor, hallottuk, hogy van ilyen, de senki sem látta), ebben a  pillanatban kicsit elbizonytalanodik. Belátható, itt átléptünk egy határt és megjósolhatatlan mi lesz tovább... A szúvas foghoz hasonlatos külcsín, valami véres (nem merem továbbgondolni) lötyivel némely foggyökérben - a gépkönyv szerint cukorszirup, ráadásul valami kékes erezet is - ez volna egy igen praktikus kézség, csipesz formájú fröccsöntött műremek, mely a kis fehér cukorfogak cuszmákba mártását és tiszta kézzel való orcánkba jutását segítheti, bár el kell ismernem, ez csak spekuláció, lévén nem mertem e remeket rendeltetésszerűen használatba venni. Érdekes édesség, ráadásul nagyon különös konzumtárgy - az autóiparban ilyenkor illik írni, hogy résmodell! Magam egy francia tulajdonú multi polcain leltem ezt a rettenetet. Jó étvágyat!




Folyt. köv. Van még ott, ahonan ez jött :)

2 komment

Címkék: globalicum világökörség konzumbunkó

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr29150649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikrobéla 2007.08.28. 01:10:44

Hihetetlen és kimeríthetetlen repertoár. Amikor az ember azt hinné, hogy a neogagyi, fröccsöntött médiincsájná termékek után, lehet mondani neki valami újat. És lehet. Nem tudom, ki hogyan van vele, de számomra a pénztár: ingerküszöb. Két gyönyörű gyermekem lévén, ( továbbiakban terroristák) amikor elérkezünk ama bűvös fizetési kényszertől függő emberek által meghatározott kardinális ponthoz-úgyismint pénztár- a terroristák bevetik utolsó és legelkeseredettebb harcukat: szépen és annál is még szebben nézés, a "lécciléccilécci" alkalmazása, lelki terror, megegyéb, majd kénytelen vagyok számba venni a felhozatalt. És a kereskedők (pszichológusok?) tényleg ügyesek. Az ellophatós cigarettatermékeken túl (naná, hogy engem ez érdekel), csak és kizárólag incsi-fincsi apró-cseprő, éppen csakegykicsitdobjamegapénztárcádat-delegalábbidegesítő termékeket találod. A barbis kindertojitól a gejl folyós szemig (ehető változatban) - mindent. Még az öngyújtó, melyen fellelhető kis gomb által megnyomható és így kibocsátott rajzfilmfigura képe-mely egy meztelen nőre asszociálható, tehát eladható- is izgalmasabb mint egy doboz tej. Szóval, amikor a terroristák végképp kifogynak az érvekből, akkor nagy kegyesen felajánlják, hogy végy magadnak öngyújtót. És akkor hitted azt, hogy jól jöttél ki a helyzetből.

cyber panka 2007.08.30. 10:45:32

sweet little teetht már ettem. tényleg mellette van a kis csipesz amivel megfogod és beletunkolod a piros szirupba a fogacskát mielőtt a szádba helyezed.

Amugy szia Vászkapajti. fasza a blogod
süti beállítások módosítása