globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Buta képek a világbúl - 2. epizód

2007.12.03. 22:48 Rosszindulatú Vászka










Néhány számomra érdekes kép kies honunkból, remélem nem kap a gyűjtés annyi vitriolt, mint az előző.
































Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. Igazi parakommunikáció. A vélhető veszély ésatöbbi, több sebből vérző történet.

























Biztosan csodálkozik a Kedves Olvasó, vajh, hol lehet lelni ijesmit Ejrópában? Talán valami kis eldugott településen? Hát ezt a Székesfővárosban leltem, a legnagyobb túristaszopatóban: Váci utca, Abszurdisztán. Végül is a problémát tűnetileg kezelték. Hát nem?

































































A magyar ember őszinte. Nem kertel. Nem hímez-hámoz. Jogosan várja el, úgy vélem, hogy a külvilág is hasonlóképpen viszonyujjon. Nem szabad hagynunk, hogy a ravasz multik mindenféle hangzatos álnévvel és színes-szagos hazug szóval csapják be a konzuméria támadásába, akciós újságok színes forgatagába belefáradt polgárok ezereit. Ennyi kérem. Most akkor lehet elmélkedni a különböző alkoholok eredetéről, de az másik történet. Szesz. Itt az kapható. Tessék. Nincs mellébeszélés, hogy sámpány avagy konyak avagy viszki. Szesz. Lényegretörő és őszinte.











































És végül a desszert :)
Ez egy használatban lévő, rendszámos munkagép kéremszépen, a buheravörld ill. mutyiland avagy a hun leleményesség ékes példája. Egy igazi píkáp. Jelzem, lakóhejem környékén vannak még ám csudák, amit veszettül szeretnék birtokolni, az egy gyönyörűszép, zöld Porsche traktor. Igyexem lerémképezni azt is. De ez is szép nem?

3 komment

Címkék: hungaricum

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr3251494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spájdernecc 2007.12.04. 07:38:49

Csodás!
Az igazi csettegő, avagy házibuherálású többfunkciós veszélyforrás paradicsoma Solt és környéke. A téma iránt fogékonyaknak érdemes elzarándokolni...

Iksz 2008.04.15. 14:24:49

SZESZ SZESZ SZESZ :DDD

malaszt 2008.10.03. 11:46:46

naddon jó !
süti beállítások módosítása