globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Butaképek a világbúl

2008.02.23. 07:36 Rosszindulatú Vászka









Engedtessen meg nekem újabb gyűjteményem közhírré tételét :)

























Nyilvánvalóan szerénytelenség azt feltételeznem, hogy miatattam lett javítva első butakép sorozatom éke fénye, de lehet, hogy mégis. Még azt szeretném jelezni, hogy a Rotring egy nagy multú irószergyártó cég, főleg professzionális alkalmazásokra. Szal nem ceruza típus.
























Aréna Pláza, Butapest. Rémhír és diverzió, hogy nincsen kész. Kéremszépen, minden a hején, és műxik. Ijen igényes hejen szinte öröm a jólvégzett munka eredményét elherdálni.

























Nos, ezt még nem sikerült feldolgoznom lelkileg. Lehet, hogy a hiba az én készülékemben van. Ezek a ravasz multik mit meg nem tesznek, hogy a gyermekeknek szánt ipari hulladékot konzumképessé tegyék...

















































Sráckoromban volt divat, hogy a szutykoszos autók porrétegébe rajzolták, hogy KOSZOS. Ez már az új világ, megszeméjesített kommunkáció.

























Sohasenem volt erősségem a fejszámolás, de ez nekem is gyanús...

























Ez ám a vevőbarát, ám el kell ismerni, határozott és félreértéseket kerülő kommunikáció! Szinte a tegezős lekváros fasírozottas multi mentális fokát hajazza (mijen muris képzavar :)


























Elmúlt a báli szezon, itt egy remek konzum példája. Salynos a doboz hátoldalán fellehető sprickoló műanyag szívet nem rémképeztem le, de tessen elhinni, ott van!


























És végül a kedvencem. Azt gondolnánk, hogy a Megváltó feltámadásának ünnepére, már nem lehet konzumilag ráverni. De. Az előre festett tojásokon és a tojásfestő kreatív készleteken túl is van élet. Nem csak a matricák. De télleg. Jelzem, ingerszegény ám örömteli gyermekkoromban nem hittem volna, hogy a hagymahéjon túl is akad készség a pirostojás gyártására. Ami elsősorban étek ugye.

Az külön fles, hogy ha netántán elsikkandnék egy soppingilag is érdekelt egyházi ünnep idején, ezek a ravasz multik jó előre figyelmeztetnek. Jó előre.

Szal kéremszépen van élet a pirostojáson túl is. Van ugye az UV fényben csillogó, szinte mesetojás, avagy dinotojás, avagy sárkánytojat jellegű termékek, sőt, van tovább is, a csillogó, metálos, márványos mintás fémes felületű tojat is. Nem találok szavakat. Ha nem leltem volna meg ezeket egy pápista ország sopjában, azóta is setétben botortkálnék ezügyben, miszerint mire is volna igényem (újabb szép képzavar, köszönöm :).

4 komment

Címkék: hungaricum globalicum világökörség konzumbunkó

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr60351032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lófő (törölt) 2008.02.23. 11:56:55

Móning Vácka!
látom homéros a hangulatod:D
1.tudhatod,hogy nem vagy sikeres,ha arra jártál
2.legalább ingyé-e szartál?
Ez a csokápik szar nagy húzás,de télleg.A jövőben lesz csokápik ajándék műbelekkel,ajándék műkulával,ajándék fanszőrzettel stb.

spájdernecc 2008.02.27. 13:22:44

ez a rotring köznevesedett a töltőceruzára
mint ahogy minden motorfűrész stílfűrész, nem csak az oridzs STIHL

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2008.05.05. 14:32:02

Kezdem talán az elején:)

Néhány j-t kéretik ly-ra átírni, találd meg a helyüket :D

A rotring valóban írószermárka, az eredeti ilyen ceruzák még jók is. Nekem onantól van bajo a rotringnak nevezett ceruzákkal, miután elhasználom a "gyári" vékony, írásra szlgáló grafitrudat, és újat szeretnék bele tenni. Na, onnantól nem az igazi...


Ajándék Samu a gabonapehelyben... Ingyen bioszóra.

Személyes "moss le": láttam én már cifrábbat is odaírva.

0Ft-tal leértékelni valamit aztán nagy teljesítmény :D

Húsvéti tojásra: minden üzlet a multiknak: a Tescoban jó előre vehetsz kokárdát, meg már novembermen télapót (bevonómasszából, ami sz.r, ellentétben a tejcsokival)

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2008.05.05. 14:34:48

Bocsánat: tollak kisbetű. Ahogyan a személyes névmások is.

Jól látod, a már előre legyártott fogyasztó: konzumidióta, plázazombi. A kettő nem teljesen ugyanaz, de ezek a termékek, fogyasztási szokások túlkínálati piaccal való alakítása igencsak elősegíti a fennmaradásukat és gyarapodásukat.
süti beállítások módosítása