globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

London

2008.10.18. 07:27 Rosszindulatú Vászka

A városba érkezve, már a metróba szállván rögtön kaptam egy hatalamas adagot a multikultiból és a benetton életérzésből, vagy nyolc világnyelven csacsogtak a bennszülöttek és telepesek. Fles volt. Néhány képpel illusztrálom élmenyeim egy kicsiny szeletét.

Például mennyire furcsa az itteni rögvalóban szocializálodott elmének, hogy máshol van olyan, hogy az állatartás kultúrája. A Hyde parkban pezsgő galambok, mókusok, szarkák nem félnek az embertől. A mókusokat lehet kézből etetni... nyomasztó belegondolni, mennyire más életritmus is létezik a mi, agresszióval és frusztrációkkal telt urbánus és koszlott életünkben általánosnak megszokottnál.

 Mennyire perverz dolog Dali képből szoborot gyártani? Azt el kell ismerni, muris :)

 A bicaj vajh mióta van ott? Azt gondoltam eddig, a kemping bringa hungarikum.

 Élljon itt még néhány érdekes bolt, rokonszenves cégér, egy gyönyörű bevándorló, pár pillanatkép a Soho-ból, ahol éjjel vad rikoltozásba kezdett az agylebenyem mögötti, falusi késdobálókban edzett riasztóberendezésem, ám nappal lenyűgözően bájos és kedves emberekkel és jelenségekkel találkoztam. Egy csipet angol humor - jelzem, a pólón látható felirat jó meglátás. Talányos ajándéktárgyak - például a gumikacsa funkciója, illetve megalkotásának célja eddig még érthetelen maradt számomra. Íme:

4 komment

Címkék: globalicum világökörség

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr5719641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amc 2008.10.19. 17:43:14

Fehér kemping-anyám!!!
:))

_Anand 2008.10.28. 12:17:23

Asszem sikerült kiragadnod London lényegét...:)))))

spájdernecc 2008.11.02. 08:56:02

Az oroszok már a spájzban vannak :)

valki · http://www.myspace.com/chooseyourpath 2008.11.02. 10:25:50

london yeah, meg tobb kepet!!!!
pattintom rss-t is, nehogy lemaradjak vmirol.
süti beállítások módosítása