globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Konzumbunkó

2008.11.09. 08:11 Rosszindulatú Vászka

Örömmel jelentem be hálás Olvasóimnak, új rovat indítok. A rögvalóban lelt érdekesnek vélt konzomdarabok precíz, ám szubjektív értékelését közlöm emígyen. Ez a szépség egy multisopp pont-ról jutott birtokomba. Ezúton is köszönöm Szponzoromnak és Harcostársamnak. Valóságos unikum, tessenek megsasolni.

 

Íme a termék maga:

A csomagoláson ígért belbecs teljesen korrekt, a stuff maga a kredit szerint sertésbőrből és pálmaolajból készült. Itt ájjunk meg egy pillanatra. Mijez a karibi hangulat egy hungarikumban? Nos, a pálmaolaj, amellett, hogy tartósít, még főzésre is használható, bár berzenkedik karikásostoros bőgatyás identításunk, de ez még rendben  volna.

No, lássuk a belbecset:

teljesen rendben van optikálisan és illatra, hát ízlejjük: a stuff korrektül hozza a gyesznótepertő zsíros-émejgős mellékízét és érzetét, salynos annak roppanós, ám kellemesen bűnős telt ízét nem. Amojan fogra tapadós undok étek ez, bár el kell ismerni, azért a nosztalgikus gyesznóvágos felhang utolérhetetlen élmény. Summa-summárum, az összhatás érdekes, nem igazán kellemetlen, csak valahogy mégsem az igazi. Amojan kicsi sárga de mienk érzés. Jelzem, üdvözlöm a globálkomform világ eme ténylegesen hun leleményét, kis fejlesztéssel még akár a kedvencünk is lehet ez a termék. Valahogy oljan szotyi érzés ezt fogyasztani, miszerint (gyűlölöm a miszerinteket) nem igazán finom avagy kellemes a falatka, de valahogy nem lehet abbahagyni. Két napja áll a zacskó az asztalomon és valahogy muszáj belekóstolnom, valahányszor ránézek. Kicsit az állagon javítva és valami sósabb-fúszeresebb ízzel felturbózva látok benne fantáziát.

Szubjektív észleleteim az alábbi tábláztban foglaltam össze.

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr43758153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BlueMan 2008.11.17. 10:38:54

nemér Ali, a számból vetted ki :))
akkor inkább én a mentolos popcorn és a hűsítően levendulás szendvics ötletét dobnám fel, hogy a túinvan hatás meglegyen :)

Kicsikorona 2008.11.17. 11:20:31

ilyen tényleg van? :)

Dr. Stein (törölt) 2008.11.19. 18:10:11

Alakra, mint a frissen fejt tepertő.

szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.06.01. 16:26:03

iet garmadával esznek a spányolok. Náluk ez a csipsz.

p.nyúl 2009.06.01. 17:04:28

itt lehet társadalmi életet élni? :)

@szörecsen/dagattpanda:
szia, szörcsi, te is...:)

szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.06.02. 06:25:17

@playboynyúl/: szia nyufi. Egyenlőre szétszélettünk.
Visszaolvastam, a belterjet.... , nem akartam beszólni, hiszen a leggorombább vád ellenem a széthúzás szítása volt, ha elkezdelek védeni, akkor csak perceg tovább a dolog odaát.

Na, ennyit a múltról.

Néha azért örülnék, ha összeülnénk egy serre, meg elcsivitelnénk. Mélem tudod, telcsiszámom megvan....

Remélem Váseny posztol itt vagy a belterjen, nekem nagyon tecc a posztyai. Most mintha besokallt volna a belterjjel, de majdcsak visszamegy. Tegnap feltelcsiztem, hogy nemá, de aszonta, ez már régóta érett...

Váseny, posztojj, hadd fújjogjunk!

Szép napot Mindenkinek!

süti beállítások módosítása