Örömmel jelentem be hálás Olvasóimnak, új rovat indítok. A rögvalóban lelt érdekesnek vélt konzomdarabok precíz, ám szubjektív értékelését közlöm emígyen. Ez a szépség egy multisopp pont-ról jutott birtokomba. Ezúton is köszönöm Szponzoromnak és Harcostársamnak. Valóságos unikum, tessenek megsasolni.
Íme a termék maga:
A csomagoláson ígért belbecs teljesen korrekt, a stuff maga a kredit szerint sertésbőrből és pálmaolajból készült. Itt ájjunk meg egy pillanatra. Mijez a karibi hangulat egy hungarikumban? Nos, a pálmaolaj, amellett, hogy tartósít, még főzésre is használható, bár berzenkedik karikásostoros bőgatyás identításunk, de ez még rendben volna.
No, lássuk a belbecset:
teljesen rendben van optikálisan és illatra, hát ízlejjük: a stuff korrektül hozza a gyesznótepertő zsíros-émejgős mellékízét és érzetét, salynos annak roppanós, ám kellemesen bűnős telt ízét nem. Amojan fogra tapadós undok étek ez, bár el kell ismerni, azért a nosztalgikus gyesznóvágos felhang utolérhetetlen élmény. Summa-summárum, az összhatás érdekes, nem igazán kellemetlen, csak valahogy mégsem az igazi. Amojan kicsi sárga de mienk érzés. Jelzem, üdvözlöm a globálkomform világ eme ténylegesen hun leleményét, kis fejlesztéssel még akár a kedvencünk is lehet ez a termék. Valahogy oljan szotyi érzés ezt fogyasztani, miszerint (gyűlölöm a miszerinteket) nem igazán finom avagy kellemes a falatka, de valahogy nem lehet abbahagyni. Két napja áll a zacskó az asztalomon és valahogy muszáj belekóstolnom, valahányszor ránézek. Kicsit az állagon javítva és valami sósabb-fúszeresebb ízzel felturbózva látok benne fantáziát.
Szubjektív észleleteim az alábbi tábláztban foglaltam össze.