globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Max Magnus

2009.07.12. 17:58 csőr dzsinn ész

Hétvégén turiztam a neten, és ugyebár mindenevő vagyok, de szívemcsücskei maradnak a szép könyvek a szép képek, a szomorúzene és a művészi tánc.

De rá kell jönnöm, hogy korosodván ismeretem avul, és ezernyi, milliónyi önkifejező embertársam új irányokat épít, sokszor meglepő, soxor esztétikus, máskor humoros formában. A történet mindíg hasonló, de nem ugyanaz, és most eljuthatnak a gondolataik hozzánk , mivel internet.

Max Magnus nem a klasszikusan esztétikus dolgokban a legnagyobb. Viszont kreatív, és látszik, hogy már túl van a klasszikus szépségen, próbál kivonatban gondolkodni, és absztrakciókat képezni. Fiatalka, jóadag kexuális késztetéssel, és vérbő humorérzékkel. És látszik, hogy fel és szétqrta az agyát a sok gumidinó gyerekkorában.



 

 Szóval itt nyomul az új generáció, duzzadnak az erőtől és a színektől. Max barátunk nagyon jól használja a teret, az anyagot, gyorsan mikrovilágot teremt, amiben olyan erős a cinizmus, hogy már fáj.

No. Szóval. Kéretik megtekinteni. És kéretik a részletekre odafigyelni, mint pl. a nyomásmérő a sugárfegyveren, az első képen.

Továbbiak: maxmagnusnorman.com

 

7 komment

Címkék: modern művészet dinó

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr961242100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rosszindulatú Vászka 2009.07.12. 18:44:07

Kemény anyag. És fles, hogy a az "állítólag pallérozott" elme, hogy besokall az ijen újdonságoknak. Ezekért érdemes kurkászni a világhálón. Patent poszt :)

_nyuszi_ 2009.07.12. 18:59:28

baromi jók vannak! jobb, mint a havazós gyűjteményem :)))

csőr dzsinn ész 2009.07.12. 20:14:14

@Rosszindulatú Vászka: Köszönöm Uram az elismerést. Öntől, mint példaképtől, felettébb felemelő az elismerés.

csőr dzsinn ész 2009.07.12. 20:14:58

@már majdnem: ugye? És milyen szövegeket ereszt meg hozzájuk! Meg a majomkrokogyilos, az mekkoramán, hogy megúsztatta a folyón :)

Rosszindulatú Vászka 2009.07.12. 20:31:24

Tök beteg a cucc, ellemben nagyon visszajelzés erre az összekavart világra. Frankón a giccs- ill. felsőbb művészet határon mozog, illevtve fricska jellege is van. Azazhogy tanulságos, ami a művészetről alkotott képünket illeti, úgy vélem. Hát ez is egy jele, hoyg a Világban nemsoká erős lépésváltás lesz...

A példakép ügyet meg ennyi közös sör után visszautasítom :P

csőr dzsinn ész 2009.07.12. 20:36:49

@Rosszindulatú Vászka: kár a szerénykedés. Műveltsége kaliberekkel magasabb mint az én pórias ismereteim a világról.

Most menek, bartókon pöpec zene szól.

üdv!
süti beállítások módosítása