globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Trendivat: herezacskó

2009.09.30. 09:45 Rosszindulatú Vászka

Mert nem mindenkinek adatik meg a tisztánlátás adománya

Soxxor érzem úgy ebbe az évezredbe, hogy az Emberiseggnek elmentek otthonról... az, hogy böfögik vissza az elmúlt évszázadok lelményit - lsd. a középkori tökbűl kialakított töktartó, mej divatos, egyszersmind hivalkodó, az ékét nagyobbítani igyekvő világfi apparáttya volt öltözékének -  és asztat hazuggyák, hogy retró, avagy a legújabb tudományos vívmány, az csak muris (lsd. pin@szőr, aminek kapcsán semmiféle ellenvetésünk senincsen, ha van, ha nem van), de az efféle lelemények okán néha kéccségbe eshet a gyanútlan júzer. Na most attól nem kell félni, hogy ezek a feredőkézségek - ruhának azért túlzás volna nevezni - ellepik a honi bícseket, ellemben kiválóan alkalmasak kis tízórai közbeni - már akinek fussa ijen úri huncuccságra ebben a válságos üdőszakban - borzongásra avagy ellenérzések ízlelgetésére, különösen a Hölgyeknek, akik joggal sérelmezhetik, hogy a női kebelek és ülepek túlsúja a médiákokban számukra hátrányos számszakilag, ezen is igyexem eccersmind jobbítani. Tessenek!

FIGYELMEZTETÉS!

NSFW, továbbá prűdek, érzékeny lelkületűek, képi ingerekre túlzottan fogékonyak illetve és vagy ezek közelében tartózkodók csak saját felelősségre klikojjanak tovább!


 

 

2 komment

Címkék: bazmeg konzumbunkó opcénságos

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr361417514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anand 2009.09.30. 12:29:06

aztaaaaaa.........
babarózsaszínben nincs? Mer abból vinnék kettőt.

márnyuszi 2009.09.30. 12:45:49

húúúúúúúúúúúúú.

vásenyka faszorientált mostanság. szerintem.
süti beállítások módosítása