globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Anyám pongyolája bíz otthonos viselet

2009.10.20. 08:41 Rosszindulatú Vászka

 Amy Winehouse majdnem orra esik hatalmas melleitől

Amy Winehouse nemrég még ordított a fájdalomtól, amit frissen operált mellei okoztak számára, a minap azonban már büszkén mutogatja hatalmas kebleit a londoni járókelőknek.

A Grammy-díjas énekesnő nem hiába csináltatta meg melleit. A londoni éjszakában, amikor legutóbb bulizni ment barátaival a Camden negyedben, máris mutogatni kezdte 32D méretűre szabott dekoltázsát, és a kelleténél jóval mélyebben gombolta ki a ruháját, amit még ráadásul szét is húz, hogy minél nagyobb szelet látsszon a domborulatokból.

Forrás: Bors (nem Máté)

Grammatikailag is több sebből vérző, ám tréfás cikk ez. Be kell vallanom, talán valami kisdedkori trauma okán, de rajongok a női kebelekért, mégha nem is dobognak hőn a Honért (Zsiga dögöjj meg :). Hogy mej kebeleket kedvelem fikszírozni? Hát mindet! Szeretem a kicsit, a nagyot, a gömböjdedet, a körteformájút ésatöbbi. Nem akarnók lekicsinyelni a brit drogos díva vadiúj klafa tüdőcsúcsait, továbbá valóban értékelem, hogy a fájdalma árán is igyexik nekem vizuális ingerencicit virítani, de azért a hatalmas nekem kissé más volumen. Kis ország kispőöcsű kis polgára volnák, ellembe volt egy télleg Hatalmas és Nagy Testvérünk, aki asztán télleg, szal van képem, mi a nagy. Na ez kéremszépen, ez az. Igen, Honfiúi büszkeseggel és legénykori nosztalgiával mutatom meg, nekem mi az, ami hatalmas. Gyermekkorom egyik szépembere, meg egy másik is vagy két évtizede egy igasságos delejes estén magyarázta nekem, hogy, ahogy az ember örexik, valahogy megnő nemcsak az ízérzékelési spektruma, de bizony a húsigénye is. Akkor csak röhögtem rajtuk. Pedig de. Mindennek ellenére az alanti Művésznő idomai valahogy már akkor is és korábban is hatással voltak rám. Na jó, kéremszépen, ez hatalmas és tökéletesen rendben lévő egésséges igazi ríl tüdő. Hát én csak kacagni tudok azon a műcsúcson. 

U.i.: kösz Csöpi bácsi, ezt is :)

 

First lady farmerben

Különleges kitüntetésben részesült Hatojama Miyuki, a japán miniszterelnök felesége hétfőn: az ország "legjobb farmerviselője" kitüntető címet kapta meg.

A Japán Farmerszövetség indoklása szerint azért őt választották, mert a 66 éves hölgy a kék nadrágokat stílusosan, mégis forradalmi módon viseli. Emellett a szakácskönyvíró és korábbi színésznő egy olyan pozitív életszemlélet megtestesítője is, amely nagyon jól illik a farmer imázsához. Amikor ő és későbbi férje, Hatojama Yukio a hetvenes években kaliforniai tanulmányaik ideje alatt először találkozott, mindketten farmert viseltek - árulta el Hatojama a díj átadásakor. A kék nadrágot ma is szívesen viseli bármilyen alkalommal, mivel praktikus és nagyon kényelmes.

Forrás: PUK(i)

Namost az, hogy Japán Farmerszöveccség, már eléggé muris. A försztlédi jelzővel pedig illetni a japán hölgyet, szintén eléggé fles, atomgomba rlz mi? Nem csak rákot, hanem kultúrális közeget is kényszerített mi? A jenki szleng ijetén kiterjesztése úgy vélem nem hejes. Azon, hogy szakácskönyvíró meg külön derülök, nos nem csak azért, mert kies honunkba már minden kisceleb és kiscelebné valamint volt és leendő miniszterné szakácskönyvíró, de akkor is. Már ez is rang és cím? A forradalmi farmelviselésen pedig aszt gondolom, az én Forman úr popoperettyén felnőtt generációjának kissé mást jelent. Hamár homár, tessenek megfigyelni, hogy ellembe Csák Nórisz (a Hídember aki még Brúszlível is jáccott filmbe) és Terrence Hill filmbéli nacijai ma is überklafák. Ugye?

2 komment

Címkék: édesanyanyelvem

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr781462445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anand 2009.10.20. 22:58:03

Ez jólesett, köszönöm! :))))

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.10.22. 10:11:11

az uram elmondhatja e remek kebleket szemmel elemezte, het, het.
süti beállítások módosítása