globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Az én Jancsim a Nagyvilágban - zsebhokikönyv

2009.10.26. 07:22 Rosszindulatú Vászka

Sohasenem értettem azokat a júzereket, akik nevesítik, becézgetik közvetlen környezetük tárgyiasult birtokolmányait, noha irodalmi élményeimben szembesültem vele, hogy egyesek még a számukra kiemelten fontos szerveiknek is adnak neveket, ezeken szólítva szeméjesítvén meg azokat, még beszélgetnek is vele. Vagyishogy csak beszélnek hozzá, ha a szerv válaszol, az már másik zsíris klinikai eset. Vagy drog.

Itt egy patent konzumtárgy, ami ezeknek a polgároknak - vélhetően, mert azért nekem talányos mej piaci rést igyexik tömni eme produktum, illetve mej célcsoport únszolásának engedve került forgalomba - gyártatott feltehetőleg, de leginkább pénzüknek kicsalására, hasonlóképpen a vicces esemeses biznichez. Sztem. Az, hogy van vajon, mikor, hol és mire hasznájják, azt nem is akarom tudni. Vagyishogy el nem tudom képzelni azt az élethejzetet, mikor erre relevánsan szükség lehet.

Nem én rajzoltam, az amazon-on meg is lehet rendelni. A modell kilétét illetően magam is homájban vagyok és ez így jó is nekem. Arról, hogy van-é a stuff - könyvnek annak ellenére semnem nevezném, hogy renceresen szedem az Eufémiumot) - több méretben, úgyszint semnincs információm.

Azoknak az olvasóimnak, kiknek mimóza lelke (Mimóza ősi magyar név - klikkide -, eleink már a tróposi növényeket is ismerték, nemám csak piramisokat építettek, úgybizony) háborog az ivarszervek acrátlan ill. és vagy arctalan képi mutogatásától, azok inkább hallgassák eme témába vágó decens dalnótát.

8 komment

Címkék: beteg bazmeg könyvmoj aberáltos

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr791475273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.10.26. 09:40:48

az uram szerint leleményes dolog, csakhát azt nem érti ha fotózkodáshoz vannak öltözve, akkot mi a faszért nem mosolyognak??

márnyuszi 2009.10.26. 10:35:32

az a banán igazán állhatna :)

csőr dzsinn ész 2009.10.26. 23:34:47

hojojojojojojojjjj!

radics megy a Dunatv-n!

csőr dzsinn ész 2009.10.26. 23:36:07

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan:

zsanett, hátte még élsz? meélj, jól megduktak a szocik a hétvégén? ne kímélj, vázzeg!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.10.27. 09:27:30

@csőr dzsinn ész: az úgy volt hogy mondták a szocik hogy álljak neégykézláb, akkor mögém jöttek és úgy csinálták vagy egy negyed óráig, utána meg kellett fordulnom és tele rakták a számat, az egyik szocik elélvezet azt mint lenyeltem a többi még rakta a számat, de volt egy élelmes az nem bírta a tülekedést és mögém osont újból, és a két nyílásomat apajgatta, és amikor ezt a többi szocik is meglátták lemondta a számról és faromnál sorakoztak, és azóta is ott állnak sorban és várják, és várnak.

csőr dzsinn ész 2009.10.27. 20:58:54

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan:

remélem kis piros IGEN! táblát lobogtattak közben.
őszintén sajnálom a férjedet, ha ezt megtudja, meghal bánatában. ami az ő állapottyában felettéb rossz irány volna.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.10.28. 13:11:12

@csőr dzsinn ész: ez csak állapotának dícsőségére vallott volna, de ez oda se hederít.
süti beállítások módosítása