globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Megmondóverseny, avagy sztárszájzár igénylés

2009.10.28. 08:06 Rosszindulatú Vászka

Nem aggódik a magyar tévés: a celebeknél jóval többen alkottak maradandót

„A celebrity angolul hírességet jelent, nálunk pejoratív fogalommá vált".

A celebek megjelenésével átértékelődött a sztárság fogalma. Gundel Takács Gábor szerint ötvenen-hatvanan lehetnek azok, akik állandó szereplői a sajtónak. Viszont jóval szélesebb azok köre, akik maradandót alkottak, alkotnak, így a közszolgálati televízió őszi műsorában, a Sztársávban a szerkesztőknek nem kell attól tartaniuk, hogy egyhamar elfogynak az igazi sztárok.

Forrás: atv.hu

Én ugyan nem ismerek élő emberet, aki szivesen nézné a közszolgálati csatornákat - nem számítva ugye amikor néhanap mégiscsak van valami nézhető régi film - mikor meghal egy közkedvelt művész vagy ijesmi - ellembe ez eléggé fles mondat. Eccer, ha nagyon uncsizok, majd megsasolom, kik az igazi sztárok.

Mi történt? Nem barátkozik celebekkel a magyar sztár!

Csonka inkább emberekkel barátkozik, mint celebekkel.

„Nem ismerjük egymást olyan régen. Csináltam Évával is riportot, mint szépségkirálynő, de azóta már nagyon sokat változott” - tette hozzá Csonka. A Tabu Tv azt is megtudta, hogy a színész-műsorvezető nem celebekkel, hanem emberekkel barátkozik. „Engem nem érdekel, hogy ki celebritás és ki nem. Aki emberként érdekel és izgalmas, azzal barátkozom” - mondta el az online videóban Csonka András.

Forrás:atv.hu

Télleg, mi történt? Kösz az őszinte szavakat, sok sikert az igazi emberekhez. Azonban az nekem új infó, hogy Dingdongember szépségkirájnő volt :P

Csak leült szétvetett lábakkal és várta a benyallintást - Fotók!

A dúskeblű szépség, Bianca Beauchamp élvezettel mártózik meg a tenger hullámaiban a napsütötte parton.

A karrierje kezdetén latex ladyként ismertté vált démon a saját weboldalán látható felvételein fokozatosan válik meg bikinijétől, mígnem a végén már anyaszült meztelen testét nyaldossák a hullámok.

Forrás: stop.hu

Az igéretes cím ellenére - teccikérteni, én is nyalnák - mindössze strandol a rokonszenves fizikumú hölgy, a nyallintásra való ráutaló magatartás, meg az élvezet is mindössze spekuláció, ellemben a cikk nyalvezete valóban muris, mint ahogy az is, hogy az utolsó képen a pixeldémon puncicáját letakarja egy "stop" felirat. Ezt most akkor így hogy? Célzás avagy utalás, avagy csak romlatlan lelkem épségének őre a táblácska?

17 komment

Címkék: édesanyanyelvem

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr921480640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rokka 2009.10.28. 09:24:24

szia Vászka! jó ez a sajtó figyellés!

Pikk Dáma ♠ 2009.10.28. 11:17:02

benyallintás vaze ez milyen szó...:SS

Szia Rokka koma!:) hogyé vagy-e?

Rosszindulatú Vászka 2009.10.28. 12:29:17

Naugye, hogy ugye, és mindenki hüje és nem nem én vagyok helikopter :)))

Szal a benyallintás senem szkriptálkomform szó. Jelzem, patent nyelvi lelenc, remekül ötvözi a friss lekvárot kóstülást meg a ... na haggyuk :P

_nyuszi_ 2009.10.28. 12:44:45

meg a pinnyalást.
nevezzük nevén a dolgokat.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.10.28. 13:09:13

a szavakkal kapcsolatban a benyalintás van-e olyan mint a beszopatás, erre erős idegzetű viétziséget örökölt kárpátaljai ismerősöm arany szavai jutnak eszembe, "míg itt folyik az árendázás meg a pökkelödés addig e celeblétre szerénykedettek arany napjaikat számozgatják, oszt a söprű meg nem az ő kezükben" sertepeltél"

Rokka 2009.10.28. 13:48:30

szia Dáma! ippeg hogy vagyok. viszont süt a nap.

Pikk Dáma ♠ 2009.10.28. 13:56:59

@Rokka: no. hát ez nem hangzik túl hurráoptimisztikusan...

Rokka 2009.10.28. 15:00:04

némá, mit leltem!

Lehetséges, hogy a kibertér végtelenjében való bolyongás és arctalan kommunikáció a fejlődés igen korai szakaszára jellemző primitív archaikus élmény-szerveződési módokat aktivál, amelyek, paranoid - szkizoid pozícióra jellemzőek. A paranoid - szkizoid pozícióban szélsőségesen hasítunk például szeretet gyűlölet, jó és rossz között, úgy kezelünk másokat, mint résztárgyakat és nem, mint egészleges emberi lényeket.

Az internetes kommunikációban különösen nyilvánvaló hasítás jelensége. A moderátor nélküli csevegő szobákhoz történő hozzászólások esetében gyakran nincs középút, a jó meg a rossz elegyedése, mint a depresszív pozícióban.

Sokszor már nem is annyira a témáról szól a diskurzus, mint inkább a másként gondolkodó szövegíró és a rávetített karakter agresszív verbális támadásáról és megsemmisítéséről.

hát nem édes?

Rokka 2009.10.28. 15:01:35

bocsánat, innen: www.bura.hu/article.jsp?id=10021537

Ismert jelenség, hogy Interneten olyan agresszív szövegeket is leírnak, amit más médiumokban nem tennének meg, és akár a másik személy “megsemmísítésére” is tehetnek kísérletet, vírusokat küldvén a gépére, vagy elárasztván a postaládáját rengeteg üzenettel, azért hogy lelassítsák a számítógépét (flooding). A számítógép képernyője előtt ülő személy "pusztító agresszivitása" az omnipotens destruktívitásra emlékeztet, ami ugyancsak a paranoid szkizoid pozíció jellemzője.

csőr dzsinn ész 2009.10.28. 19:36:20

@Rokka:

eszaszember bisztos nem él cekcuális életet avagy melegh.

Pikk Dáma ♠ 2009.10.28. 20:42:33

@csőr dzsinn ész: most mér, nem mond hülyeséget, csak hülyén. én pl rögtön találnék is pár példát neki...:)

_nyuszi_ 2009.10.29. 07:50:18

lehetne mára valami viccös, vagy debil poszt? valami jó kis videjó. a kartácsok itt mellettem nagyon csipázzák ezeket! :)

Rosszindulatú Vászka 2009.10.29. 08:14:22

@már nyuszi: készültem, mingyár élesítem :)
süti beállítások módosítása