globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

A sztereotípiák monnyanakle!

2009.10.29. 08:19 Rosszindulatú Vászka

Hej, te Bunkócska te Drága

Általános - mindazonáltal hibás - vélekedés, hogy a közlekedés bizonyos egybenyakú, válallkozó jelleget vizuálisan és egyben magatartáskultúrában is demonstráló egyedei az átlagnál sokkal bunkóbbak és agresszívabbak, kik hajlamosak a vélt avagy valós sérelemeket tettleg azon nyomban torolni, akár fizikai erőszakot senem nélkülöző ráutaló viselkedéssel is. Tudvalevő, a kezdő maffiozó avagy "vállalkozó" készlet része nem csak a maroklőfegyver, a kazánlemez a vezetőűlés alá, hanem bizony a hun rögvalóba is beszivárgott és gyökeret eresztett bézbólütő.

Amúgy kissé talányos, hogy ez a mifelénk hagyomány és igény nélkül való sport, hogy volt képes eszközeit ránk tukmálni. Esetleg az lehet, hogy a régi szépvolt régvolt kuruc romantika fokosa lelt így új formára, egy ártatlan bot, ami egy kovácsoltvas kézséggel gyilkos fegyverré vált értő kezekben így született újjá, hallgatva az idők szavára. Ezt nem lehet tudni. Vagy még az lehet, hogy a durrbelebumm belebaszom életérzésnek ez a konzumtárgy remekül és tökéletesen megfelel.

De lássuk be, vannak cizelláltabb lelkületű felhasználók, kiknek kevés a rideg gépi forma és szeretnének eme tárgy használatával is kitűnni és önmaguk lenni. Kiknek kevés a saját csengőhang, az egyedi duda, tetkó mifene. Egy patent képi illusztrációja ennek a jelenségnek alant, miszerint vannnak igényes júzerek, kik környezetük mindden részletében cizellált és gondosan formált dizájner stuffokkal izzítanak. Ezek talán másnak kicsinyíségnek tűnnek, ám bizony az életminőséget jelentősen képesek emelni némej tárgyak: egy virág avagy növény az íróasztalra, egy hangulatos színes lámpa, egy jópofa begre ésatöbbi. Hát itten egy rokonszenves tárgylelet:

 

6 komment

Címkék: bazmeg életmód multikulti

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr71483128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.10.29. 09:22:30

mindenhol az agrsszivitás fújj, fújj, meg megint fúúj.

_nyuszi_ 2009.10.29. 09:59:30

a barátságos fa testápoló. hihi.

különben én rílbe láttam olyat pár éve az Üllői úton, hogy a bömbis bunkó rádudált az előtte szarozó skodásra, aztán a pirosnál kiszállt a haverjával, kivették a hátsó ülésről a bézból ütőt, és az egyik -mintegy fenyegetőleg- meglengette a skodás orra előtt, gyorsabb haladásra ösztökélve a faszit.
Akkor még sápitoztam, ma már nem lepődöm meg semmin.
jesszus mennyit beszéltem...

Pikk Dáma ♠ 2009.10.29. 10:02:59

fa testápoló, ez jó:)))

Rosszindulatú Vászka 2009.10.29. 11:10:49

Ráadásul ez kopjafa testápoló, tök fles.

_nyuszi_ 2009.10.29. 13:42:12

20 éves tanyasi srác vagyok. A lányok negy ívben kerülnek. (Nem értem miért!) A faluban csak "Büdös Antinak" csúfolnak. Nagyon súlyos problémával küszködöm. Nemi szervem hatalmas mérete miatt. Tavasszal amikor iskolás lányok tömege lepi el a közeli erdőt, nekem sincs otthonmaradásom. Egy szál sportcipőben, teljesen meztelenül futok az erdőben, a kirándulók csak néznek utánam. Ezt a sportot már mániákusan üzöm. Kérem szépen segítsen rajtam, mert igen nagyon vágyom egy komoly kapcsolatra, egy lánnyal.

est komor őre. 2009.10.29. 15:18:43

hátez gyönyörű!

komolyan, már nem merek itt posztyolni, ezeken a kukázmányokon nem lehet nagyon túltenni.

MESTER, LEBORULOK ELŐTTED!
süti beállítások módosítása