globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Talányos tárgy

2009.11.12. 08:20 Rosszindulatú Vászka

Egy teljesen felesleges,
ám értelmetlen tárgy

Ravaszak ám ezek rókalelkű vállalkozók és multik, akik igyexenek ránk tukmálni termékeiket. Szinte minden élethejzetre van megoldásuk, a lényeg, hogy vegyél, vásárojjál, fogyasszál, hasznájjál és ezt így ebben a sorrendben újra és újra hovatovább.

Egy ijen mathom, pl. az alanti boxer. Namost volt már a kezemben még igen cizellált kivitelű szvasztikás is, de egyrészt ijet úriember nem használ, másrészt meg eme szilikon avagy műanyag változat még senem ad lendületet az ökölnek, nomeg a hamis bisztonságérzet okán nem nehéz ijesféle fitogtatásával beleszaladni egy hatalmagos pofánlecsóba. Eltűnt az a békés állapot, mikor még legénykoromba nem ritkán egy váróterembe várta a kapcsozásot avagy lidokain innyekciót az éji attak több érintettye. Ojankor általában megtárgyalták a vitás dolgokat - no ha még emlékesztek rá, avagy még fontosnak tűnt - és hajó ment tovább.

Még azt tudom elképzelni, hogy a műanyagberetta vásárlók uszulnak az ijemire, teccikérteni, ami vagy öngyújtó valójába, vagy kicsiny pévécé golóbisokat lövell kiefele rugós szerkezettel, tán rajozni lehet vele, mint hajdanán az őkáemmel meg a plébojjal. Ojan macsós lehet ezeknek a júzereknek, de csak gondolom, mert ijet nem ismerek.

Ellembe ojat igen aki barom nagy pofoncot kapott a képibe, mikor egy ehhez hasonló, ám igazi vasbúl valóval fitogtatott egy kis falusi ittasellátóba, miszerint apaboltba. Sztem meg senem tanulta, hogy mijaz a fegyver és mijaz az önvédelmi fegyver. Mert ez nem az, hasonlóképpen a rugósbicskához. Bár az is tiltott volt törvényileg hajdanán, nekem is volt - parasztgyerök nem lehet bicsak nélkül - volt egy zsír orig talján csontnyelesem, azt az imádott Nagyfaternak ajándékosztam. De sztem nem is örült a stuffnak, mert a kargyaibúl konyhakéset szabott, a rohamkésbűl pedig amire cefettűl vágytam, karóhegyezőt. Most így több évtized teltével azt gondolom, neki volt igaza, jól látta a Világot. Jelzem nálam sokkalta píszíbb volt a jó öreg...

Tán még megvan valahol az a gyilok, meg volt egy ojan rambós késem is, ami a gombnyomásra kirúgta a pengét, nem ojan oldalrúl jövös volt. Na az hamar elromolott, pedig csak reggelizésre használtam zőccségszecskázásra. Monnyuk a lengyelpiacos termék pengéje hamarébb kopott el, mint a mehanikája, az álteflonnal együtt, vittem egy barátomhoz éleztetni, de kiröhögött, aszonta csak vassal dolgozik és mennyek a pitsába azzal a szarral. Hát így megy ez, eldobható világ lett ez talmi hamis mammonokkal telve. Ja, ezt már Arisztotelész is reklamálta, szal nincs új a nap alatt :)

18 komment

Címkék: világökörség

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr851519514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_nyuszi_ 2009.11.12. 08:56:25

ez miez?
hulyesééééég.

jonnglenn 2009.11.12. 09:27:55

szilikon boxer
hogy fek ne törje a zujjajidat meg a tenyeredet

váááááá

gumibelezőkarmoló
cellofánszeneslapát

_nyuszi_ 2009.11.12. 09:35:00

@Rosszindulatú Vászka:
nem a Te hibád. Pikk Dáma a hibás ezért is.

@jonnglenn:
dilis! :)))

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.11.12. 10:40:17

az uram szerint ez kézisúnázó

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.11.12. 12:47:48

@csín rend szösz: minden meghalása előtt produkál egy új életet, és csak aztán hal meg

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.11.12. 14:24:43

@csín rend szösz: a lovásznak is négylába van mégse csacska

spájdernecc 2009.11.12. 14:53:23

apa kezdődik :)
a stuuff haláli
holt fölösleges

csín rend szösz 2009.11.12. 15:00:15

egyépként rájöttem, hogy ez a szilikonboxer olyan mint a kólalájt, vagy a cigilájt, vagy a cukor nélküli cukor meg iesmi.

spájdernecc 2009.11.12. 16:01:28

szösz?
olyan kis pelyhes izé
általában sötétebb árnyalazú zakókon lakik :)
szia Szörcs!
süti beállítások módosítása