globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

A reptéri testszkenner ügyében

2010.01.14. 10:47 Rosszindulatú Vászka

Sokat hirigelnek mostanság a médiák, meg a foteljogvédő harcos szervezetek a repülőtéri testszkenner ügyében, ami a terroristákat meg a fegyveres utasokat szűrné nemsokára mindenhol. Namost én úgy vélem, inkább nézzen be a kúgelzakszom alá a pilóta spannya, minthogy az óceánba végezzem a nyaralásot, bármenynire is megalázó az akkor ottan pont. Ami nekem zsenánt, hogy eju direktívák szerént azonos nemű szerv végzi a motozásot. Hát nekem nem kevés lelki probléma, ha egy kanork tapiz, én sokkal jobban tűrném lelkileg, ha nőstényork motozna. Amúgy is izgatnak az egyenruhás nők.

Töltöttem pár képet amit leltem ezekről a testszkenneres cuccokból, amikre sok ottlap rinyált, hogy mennyire nem píszí meg alávaló, hogy három klikkolással rendes pucér testfotó készíthető ezekből a képekből. Kis átveréset érzékelek. Nem sok mindenhez érek, de a fotosopphoz egy kicsit. Szal megpróbáltam. A három kép közül az első kettő egy röntgenkép színméjségével rendelkezik, azokból sokat nem lehet kihozni, eccerúen nincs bennük elég információ. Persze a fegyvernek láccó tárgy elég látványosan domborodik. Ellembe a harmadik kép, amivel példálóznak a rinyabajnokok, valóban három klikkolással alakítható korlátozottan rátermett pixelnősténnyé. Azért az eléggé szembetűnő, hogy míg az első kettő lapos foltkép, a harmadik meg első nézetre is patent színes negatív fotó. Arról nem is beszélve, hogy míg az első két fotó tarkopasz júzerekrűl készült, gebécske ksiasszonynak bezzeg a hajzata is szépen láccik. Itten vagy valaki hazudik, vagy csak a csinos hölgyekről lehet rendes képet szkennelni. Jelzem, ha lenne keze a tévének rádiónak, nemcsak hazudna, hanem lopna is. Sztem.

5 komment

Címkék: világökörség opcénságos

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr11671457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jonnglenn 2010.01.14. 11:59:54

és nem sugároz egy kicsit eza kacat?

_nyuszi_ 2010.01.14. 12:08:15

"Amúgy is izgatnak az egyenruhás nők."
:XDDDDDDDDDDDD

jonnglenn 2010.01.14. 12:25:37

jó is az Koma
egy szép "rákcsálóarcu száznegyvencentisbékávé ellenőr"

_Anand_ 2010.01.14. 21:58:21

Az utolsó kép sztem inkább valami feldolgozáskor csinált változat, léteznek a kiértékeléshez szükséges programban különféle szűrők meg ilyenek, hogy életszerűbbé váljon a kép. @jonnglenn: de sugároz. Nem lenne igazán praktikus rendszeresen átesni egy ilyen átvilágításon vagy felvételen vagy mindegy min. Ha valaki heti vagy akár csak havi rendszerességgel utazik repülőn az amúgy is óriási sugárterhelést kap az űrből, marhára nem hiányzik belőle ez a kis rögöny.
És az első képen a bácsinak látszik a lábszárcsontja, tehát kapott akkora dózist, hogy az már nem jó neki.

Rosszindulatú Vászka 2010.01.14. 23:17:42

@_Anand_: ez a jó a blogolásba, hogy bármijen témához kerül szakértő, de télleg.

Az a lábszárcsont fel sem tűnt nekem, csak a sumákolás az utolsó képpel :)
süti beállítások módosítása