globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

A Tudomány már megoldott problémái rovat

2011.06.01. 11:08 Rosszindulatú Vászka

 Marhát a gyeszóból

Kínai tudosók rátermett és önfeláldozó munkájának hála újabb gond hullhat le vállunkról mostanra. Az a szituáció, hogy csak gyesznó van otthon, de valami nem megnevezett avagy rejtéjes okból marhát kell ennünk, nincs többé! Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy egyes vallási előírásokat ki lehet-e így cselezni, de tartok tőle, hogy ki van zárva, mert nem tudom. Azazhogy keskeny az ösvény.

Az alábbi képeken is látható, ahogy a frecccsentett tárolókézségben lévő tudományos csudafojadék segíccségével, mintegy másfél óra alatt lehet disznófiléből marhahúsra emlékeztető étekalapanyagot csinálni. A dolog a mindennapjainkban tapasztalható, feltételezhető áttörésről nincs még fogalmam, nem hiszem, hogy akkora változást fog ez okozni életminőségünkben, mint a vízöblítéses-melegvizes csempéshejiség, de elképzelhető, hogy egyes réscsoportok számára megnyugtató a tudat, hogy ijesmi létezik és elérhető.

Ha valaki kipróbálta, kérem jelezze a Globál Szerkesztőségnek.

21 komment

Címkék: beteg állat barkács életmód konyhamalac aberáltos komenizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr1002948175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

büdösmackó 2011.06.01. 11:14:49

szójás szar

óccó, büdöc, núlóc

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.06.01. 11:22:30

Igen, arrafelé mindig volt egy olyan érzésem, hogy igazából fogalmam sincs, mit eszek.
Sajnos a kaja kurvajó, így pont leszartam, hogy ez most kutya vagy majom e.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.01. 11:24:32

de ha szenesre égeti, akkó nem tök mindegy, mibe áztassa előtte?
meg amúgy is - semmi marhaformája nincs (mondjuk, ha lenne a posztnak hangja.... akkó talán ...)

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.06.01. 11:27:28

vászka te nagyon kezdő vagy!

ezt a diverzifikált csodaelikszírt már nagyon régóta használjuk mi is különböző állatok átdimenzionálására:

festeknet.hu/inntaler-diszperzios-melyalapozo.html

volt ojan, hogy a macskagerinc nyúlgerinc-áfonyával lett tőle!
gundelpalacsintával!

a kínaiak csak csoszognak utánunk mint csocsoszan a teaházban

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.06.01. 11:39:12

@Rosszindulatú Vászka:
mondom áfonyával bátyó! az egész más

a gundelpalit én se értettem, de hát ebben az anyagban ugyláccik vannak még tartalékok!

azt ugyan még nem montam, hogy ez kicsit máshogy műkszik

ezt belsőleg kell alkalmazni, nem a husira kenni

és nemcsak ételkészítésre alkalmas, hanem bármire amire előtte beállítod magad

én már megjártam vele a kinai nagy falat is tejjes hosszában

egy nap alatt!

és közbe szásszor fostam!

mer egy kicsit fosat

Rosszindulatú Vászka 2011.06.01. 11:58:55

@Bobolysza a mizantróp: macskát nem eszünk. Csak. Értem?

Amúgy meg a magyar vendéglátóipar legnagyobb rákfenéje a spórolós, lehúzós, hazudós főzés. Külön művészet Agyarországba, hogy hogyan lehet egy étel összetevőit olcsóbb anyagokkal hejettesítni illetve a maradékot újrahasznosítni.

jonnglenn 2011.06.01. 12:03:36

én már használtam ijet, de a szerelő aszt montta, hogy inkább a Agip fullszintetikust tegyem bele, mer ettől a fostól megin megáll majd a motóre.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.06.01. 12:29:06

@Rosszindulatú Vászka:
Ja, kézimunkában is erősek vagyunk, mert mi még a rántott húst is szőni szokjuk, igaz-e?

_nyuszi_ 2011.06.01. 14:00:33

nátrium glutamát és térfogatnövellő van benne.
meg persze fidibusz antiregulárisz.

amúgy ez a szer megoldja a zsidóság nagy dilemmáját, miszerint ingyen disznóhús...

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.06.01. 14:53:24

én csak azt tudom, hogy netuddmeg, miből készül a brassói. ami megmarad, összeaprózzák oszt nesze.
ami már nemolyan friss, abból meg lehet vörösboros marhapörkölt.
Echte magyar. Mármint: a marhapörkölt.
A brassói az magyar? Vagy brassói?

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.06.01. 15:12:26

@Bobolysza a mizantróp: tudtad hogy ha az osztrák-magyar monarchia nem bomlott volna fel, mi lettünk volna az első EU tagország?

odium 2011.06.01. 16:16:14

@Laci Today Magazin:
nemnem
akkor mi lennénk maga az EU
pláne most
bár viki nem jáccana
szal akkor mégse
revidiálok

spájdernecc 2011.06.02. 05:29:13

ződhagymás jóreggelt!
SZIA KÖRÖMLAKK!
szervusz világ!

Rosszindulatú Vászka 2011.06.02. 06:48:13

Aki snidlínges étekkel töltekezik már korán reggel dologidőben, az nem lesz a nap hőse és legnépszerűbb kollégája a napnak. Persze ez is lehet cél.

spájdernecc 2011.06.02. 07:26:56

@Rosszindulatú Vászka:
leszarom a népszerűséget, ellneben szeretem a hagymát
ez van

odium 2011.06.02. 08:05:57

@spájdernecc:
ebből az egyik is épp elég indok

aki a hagymát szereti, rossz ember nem lehet
ergo
én is jó ember vagyok

spájdernecc 2011.06.02. 08:29:45

@odium:
a zalaiak nálam eleve hendikeppel indulnak
süti beállítások módosítása