Marhát a gyeszóból
Kínai tudosók rátermett és önfeláldozó munkájának hála újabb gond hullhat le vállunkról mostanra. Az a szituáció, hogy csak gyesznó van otthon, de valami nem megnevezett avagy rejtéjes okból marhát kell ennünk, nincs többé! Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy egyes vallási előírásokat ki lehet-e így cselezni, de tartok tőle, hogy ki van zárva, mert nem tudom. Azazhogy keskeny az ösvény.
Az alábbi képeken is látható, ahogy a frecccsentett tárolókézségben lévő tudományos csudafojadék segíccségével, mintegy másfél óra alatt lehet disznófiléből marhahúsra emlékeztető étekalapanyagot csinálni. A dolog a mindennapjainkban tapasztalható, feltételezhető áttörésről nincs még fogalmam, nem hiszem, hogy akkora változást fog ez okozni életminőségünkben, mint a vízöblítéses-melegvizes csempéshejiség, de elképzelhető, hogy egyes réscsoportok számára megnyugtató a tudat, hogy ijesmi létezik és elérhető.
Ha valaki kipróbálta, kérem jelezze a Globál Szerkesztőségnek.