globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Jómunkásember rovat

2011.06.06. 04:58 Rosszindulatú Vászka

Alexander Nyikolájevics Perfiljev
Александр Николаевич Перфильев

Ennek a rokonszenves úrnak a munkái abban is kiemelkednek a mosómedve-kommandósok munkái stuffjai közül, hogy miniatűrjei meglepően részletgazdagok, viszont mind működő modellek: megtölthetők, betárazhatók, felhúzhatók, kibiztosíthatók és elsüthetők - épp csak itt vége a törtlénetnek - éles lőszer egyenlőre nincs a többnyire 2 mm körüli kaliberű ékszerjátékokhoz.

Az alábbi gyönyörűségek fentről lefelé a következők: az első egy 1871-es Smith & Wesson No. 3. Scoefield Russian, alatta egy II. VH-s Sten géppisztoly, majd egy 1851-es Colt Navy, alatta egy AK 47-es és végül egy csigatáras PPS. 

Perfiljev mesterről bővebben, valamint még képek remekeiből és ezek is nagyobb méretben klikkide.

 

 

 

3 komment

Címkék: kult ruszkik rozsda csudagép

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr912959877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spájdernecc 2011.06.06. 05:04:50

mondjátok meg a cárnak, hogy az angolok nem téglaporral pucolják az ágyút!
jégverte jóreggelt!

Rosszindulatú Vászka 2011.06.06. 06:43:21

A ruszki történelem tele van csudákkal meg világrengető hirigekkel. Pl. aztat tuttátok-e, hogy abból a Scoefield Russian-bűl vagy 20.000 db-ot rendeltek, mikor a cári sereget elkeszték modernizálni (ennek okán készült és lett pár évvel késöbb rencerbe állítva a Moszim-Nagant kooprodukciós csudapuska, ami Zajcevnek is volt késöbb), hét évig csak eztet gyártották Smith & Wessonék, akkor még aszitték megfogták az Isten lábát a nagy bizniccel, ellenbe mire elkészült a cucc, teljesen kiestek a jenki piacról, majdnem tönkrement a cég ennek okán.
süti beállítások módosítása