globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Legénykonyha rovat

2011.12.05. 07:34 Rosszindulatú Vászka

Mert nincs lehetetlen, csak tehetetlen

14 komment

Címkék: barkács globalicum konyhamalac blaszfémia

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr633438088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Körömlakk ® 2011.12.05. 09:04:21

eskü nem értem mi ebben a csoda.
mert ha fagyi lenne rajta...

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.12.05. 09:31:35

én hotelbe laktam egyszer, ott nem volt konyhám, meg kellett melegíteni a pizzámat: a dobozába vezettem a hajszárítót.

spájdernecc 2011.12.05. 12:20:38

@Dr. Körömlakk ®:
akkor te még vasalón se főztél pörlöltöt ?

Dr. Körömlakk ® 2011.12.05. 12:29:45

@spájdernecc: nagyon konzervatív vagyok, mindent lábosba. fazekba, tepsibe, vagy jénaiba csinálok. szaris.

spájdernecc 2011.12.05. 13:20:46

a vasaló tűzhelynek kell :)
minden más ortodox módi szerint

Hang Ember 2011.12.05. 14:27:36

@spájdernecc: a teflontalpún még a tükörtojás is megsül. oszt még mosogatni senem kell...

odium 2011.12.05. 19:19:11

@Hang Ember:
és milyen szép sima lesz!

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.06. 11:36:32

na akkor én nyertem, mert én gyertyalángon főztem egyszer levest.

az okokat nem részletezném.

spájdernecc 2011.12.06. 11:43:13

@akiazsiráfotszereti:
egy fasza merhehúsleveshez nincs elég gyetya
a porleves meg nem sportértékű :))

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.06. 11:45:48

@spájdernecc: @Dr. Körömlakk ®:

por vagy nem por, megettük oszt jó vót! hát nem volt nagyon sütős se.....
süti beállítások módosítása