globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Hát, nem tudom...

2012.01.11. 08:42 Rosszindulatú Vászka

A Művészet témájában

Állítólag a Művészet leglényege, avagy szubsztanciája, hogy hatást gyakorol.

Hát nem tudom. Vannak azért vadhajtások. Azazhogy nem is a bölcsészes túlkombinálások, meg a belemagyarázások - attúl csak simán hányingered lesz oszt az elmúlik, ha az esztétát lefejeled - hanem mikor arra is hat, akire nem kéne. Pont akkor pont úgy. Persze, légy enmagad, ez fontosch! Node meddig netovább? Ez itt a kérdés. Kössük ikúhoz? Ez fals gondolat. Persze van benne fantázia. Vagy még az lehet, hogy előre megaszondi a szagértő, hogy hogyan értelmezzük... nem nem, ez se jó, volt már és nem jött be. Ijen alapon a cvekkedlit is csak a szakértők élvezhetik, ami badarság. Majd még megmongyák, hogy cukorral és ne borsval, ami VÉRLÁZÍTÓSÁG és SKANDAUM. Ezt a veszéjt nem lenne érdemes vállalni.

Akkor ezt most így hogy?

Már csak azért is, mert mikor olvastam a Rozsdamentes acélpatkányt (GBK könyv), akkor még nem sejtettem, hogy egyik momentuma valósággá válik. Persze, hogy tudom én aztat, miszerint (gyűlölöm a Miszerinteket...) a valóság többnyire rácáfol a fikcióra, ahogy Márquez úr mondotta, de nemtom, hogy ő megbízható forrás-é, merhogy nem divatos utópiába gondolkodik. Bár voltak jó meglátásai, meg remek írásai, meg azóta is ámulatba ejtő figurái, az tényvalóság.

Azazhogy vélhetően a testmódosítás, ami Isten ellen való vétek, így visszacsatol a Könyvekre avagy Filmekre, az sztem kissé ingoványos. Ettől leszel enmagad? Vagy üzenet? Vagy mi? És mi lesz, ha jobb könyv avagy film találtatik? És kikkel spannolnak ők ezek?

Megannyi talány.

Ide ne klikk, csak ha egód erős és elmúlottál 18! Külömbe a Márjások elvisznek meg Pokolra kerülsz!

 

 

 

 

9 komment

Címkék: kult barkács életmód globalicum konzumbunkó blaszfémia aberáltos

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr763536185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.11. 09:50:04

hát.. ahogy olvastalak, eszembe jutott, hogy a művészet egy kifejező eszköz, éééés egy vadi új művészeti ágat kilehetne találni. SZAGMŰVÉSZET. mit szóltok hozzá?
(begyütt az egyik dolgozó, igazából már a titkárságról beért a szaga, tuttam hogy ő az. Ez már művészet, ahogy szaglik, és szagután már megtudjuk mondani, hogy merre jár)

Hang Ember 2012.01.11. 10:30:22

Hmm. Vászka bátyám...

ahogy olvastam a bevezetőt kissé elbizonytalanodtam... aztán a szöveg végére érve már sanda gyanúm szerinti gondolatsor megerősítést nyert.

a képeket elnézve... az annyuk csipáját.

ottan az első képen látható alkotás randa. fájhatott amikor csinálták, de megérdemli. nőihölgyek hejében aszondanám neki, hogy verd a csalán közé...

@batgirl: ijen kollágánk nekünk is van. sőt kolléganőnk is.
ojan, hogy amikor elmész mellette egyfajta odakozmált pörköltszag-felhőbe lépsz...
a kollégát a keresztneve elé biggyesztett Szagos jelzővel együtt emlegetjük... mondjuk annyiból jó csak vele együtt dolgozni, hogy nyáron téged is elkerülnek a szúnyogok :)

alig se 2012.01.11. 11:03:04

mindenkinek mindent!
az első kettőt nem értem, a harmadik teccik, a negyediket meg sunáznám, mert komálom a bolond nőket! :)

@batgirl: olyan aztán mindenhun van, nekem is csak a dohányfüst által kiiktatott szaglásom segített kb 2m-es távolságon kívül megmaradni az illető "mellett", közelebbről meg már az sem!
sajnáltam is rendesen a nemdohányzókat!

Rosszindulatú Vászka 2012.01.11. 11:48:11

Jajmár.

Asszem abba a könyvbe van a főszereplő, aki a divatból sárkány alakúra műttette a pélóját. Na ijen úgy tünik már van is azóta.

A fagyi nekem is talány, nem hinnám, hogy az afroamerikás néger Bikini rajongó volna.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.11. 12:09:37

@Rosszindulatú Vászka: az azért van, mert biztos szereti ha nyaldossák az arcát. ki mit kedvel.

Hang Ember 2012.01.11. 14:34:34

@batgirl: akkor nyaldossa neki a boci, azzal a reszelős nyelvivel

Lucy Tantamount 2012.01.11. 17:54:15

Aú. Rendszerint igyekszem megérteni az ártalmatlan őrülteket, meg hát... hol van ez az egész hátat lefedő forgótárcsás mosógéptől, de villámokat szóró fagyi? Arcra? Ehhez képest a gyíkra varrt sárkány szinte ésszerű.
Az emberiség tényleg megérett a kipusztulásra.

_nyuszi_ 2012.01.11. 19:29:57

az első jópofa,
a harmadik meg nagyon szép szerintem.
süti beállítások módosítása