globalicum

Az emberi fej kecses, törékeny kis csacskaság. Hát még a gondolat!

Friss topikok

Legénykonyha

2012.06.06. 07:00 Rosszindulatú Vászka

19 komment

Címkék: konyhamalac

A bejegyzés trackback címe:

https://globalicum.blog.hu/api/trackback/id/tr554568221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.06.06. 07:47:16

vóóóóótmááááá

de fincsi lehet, azóta se próbáltam még ki

spájdernecc 2012.06.06. 07:58:57

nagy ötlet
nem ám csak csúszkál az a rohadt tészta össze-vissza

Hang Ember 2012.06.06. 08:17:32

továbbfejleszthető több vagy többféle kolbi egymás utáni feltűzésével. spagetti saslik.

Hang Ember 2012.06.06. 08:31:26

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: viszont az abárolt szalonnától sem leszel aberrált. ;)

Rosszindulatú Vászka 2012.06.06. 08:38:16

hamis gujás
rántott leves
rántotta
rablóhús
cigánypecsenye

megannyi talány

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.06. 08:47:13

én a múltkor hamuvá sült pogácsát készítettem.

spájdernecc 2012.06.06. 08:47:13

@Rosszindulatú Vászka:
nálam a cigánypecsenye indikátor-étel
ha új helyre megyek, nem bocsátkozom kalandokba
ha normális a cigány, lehet bonyolultabb kaját is kérni

spájdernecc 2012.06.06. 08:48:25

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:
azért vagy rá ilyen büszke, mert még nem hallottál a szigeti korompörköltről :))

Hang Ember 2012.06.06. 08:48:54

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: na igen. azt gyorsételnek is nevezhetjük ;)

@Rosszindulatú Vászka:
-Jó napot!
-Mit hozhatok?
-Cigánypecsenye van?
-Hát... éppen van. De akkor zene nincs.

Pár éve a Bókay kertben a főzőversenyre hamis birkapörkölttel neveztünk. Annyira hamis volt, hogy kakasból készült.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.06. 09:17:05

@Rosszindulatú Vászka: firtassad csak bátoran...:) él a mény be a számolóba!

vagy mán nem is szerecc?? :-(

Rosszindulatú Vászka 2012.06.06. 09:50:52

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: de.

Ellenben a koxos perkelttel nem dicsexünk :)

spájdernecc 2012.06.06. 09:52:01

megaztán képléleny napja az a blogtörténelemnek
egy valóságos áprilisnégy :))

Dr. Körömlakk ® 2012.06.06. 10:43:06

én azért vitáznák.
mer.
attó mé leszen finomabb a étel, hogy taktikailag érdekesebbé van téve?
egyedül spájdi nézetét értem, miszerint nem akkora cselencs így a szájba jutattni a tekergőző tésztákokat esetleg.
süti beállítások módosítása